Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν βλέμμα που μαγνητίζει και αυτό μπορούν να το επιτύχουν τονίζοντας τις βλεφαρίδες τους! Τα extensions βλεφαρίδων είναι το νέο trend στο χώρο της ομορφιάς που ήρθε για να μείνει! Μας προσφέρουν πολύ έντονο βλέμμα χωρίς ιδιαίτερο κόπο! Δείτε τα παρακάτω πλεονεκτήματα που διαθέτουν!

 

  1. Το πρώτο πλεονέκτημα είναι σαφώς το βλέμμα που επιτυγχάνεται με αυτή την απλή διαδικασία. Το βλέμμα σας θα τονιστεί μοναδικά! 
  2. Με τα extensions βλεφαρίδων μπορείτε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε για αρκετές εβδομάδες, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα που θα σπαταλούσατε για μάσκαρα. Είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει πάντα διαθέσιμος χρόνος για να βάλετε ψεύτικες βλεφαρίδες ή να φτιάξετε τις βλεφαρίδες σας με ψαλίδι και μάσκαρα κάθε πρωί, αλλά ούτε και για να τις βγάλετε το βράδυ!
  3. Σε ορισμένες περιπτώσεις, επίσης, οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορεί να είναι επιζήμιες για τις φυσικές βλεφαρίδες σας, οπότε το να τις βάζετε και να τις βγάζετε μπορεί να είναι επικίνδυνο. Τα extensions βλεφαρίδων, όμως, είναι ημιμόνιμα, επομένως μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού των φυσικών βλεφαρίδων. Η καθημερινή εφαρμογή ψεύτικων βλεφαρίδων είναι πολύ πιο επιζήμια για τις βλεφαρίδες σας από την εφαρμογή των extensions που απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Τα extensions είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να αποκτήσετε το βλέμμα που θέλετε!
  4. Οι επιλογές είναι άφθονες και κατάλληλες για όλες τις γυναίκες. Οι φήμες που κυκλοφορούν γύρω από την ακαταλληλότητα των extensions για χρήση στα μάτια είναι ευτυχώς αναληθείς. Τα υλικά των extensions είναι απολύτως ασφαλή για χρήση στα μάτια και δεν προκαλούν παρενέργειες.
  5. Τα extensions μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιμηκύνετε ή να κάνετε πιο παχιές  τις φυσικές βλεφαρίδες σας. Μπορείτε να επιλέξετε το μήκος ή το πάχος το οποίο επιθυμείτε για πολύ έντονο ή πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι κάτι που δε μπορείτε να επιτύχετε εφαρμόζοντας απλώς μια μάσκαρα!
  6. Τα extensions βλεφαρίδων είναι μια πολύ οικονομική λύση για όλες τις γυναίκες. Και σίγουρα είναι μια value for money επιλογή καθώς προσφέρουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί! Αξίζουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ! Δοκιμάστε τα και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα!