Skip to main content
phone

Ώρες Καταστημάτων

bike

Για Παραγγελίες άνω των 99€

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

sheel

Από την Έλλη Τσανταρλιώτη

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Lash Lift Kit ‒ InLei®

SKU:
LL-KIT

Lash Lift Kit με θεραπευτικό λάδι για επιπλέον λάμψη και μεταξένια υφή στις φυσικές βλεφαρίδες. Δημιούργησε κάθε φορά ένα θεαματικό αποτέλεσμα για κάθε πελάτισσά σου!

€115.00
€115.00

Τελική τιμή με Φ.Π.Α.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Όλα τα προϊόντα στο Lash Lift Kit παράγονται στην Ιταλία με την υψηλή τεχνολογία της InLei® και δίνουν στις φυσικές βλεφαρίδες μια απαλή και φυσική καμπυλότητα.
 
Το θεραπευτικό - μαλακτικό λάδι Lotion 3 της InLei® είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται μετά το Lash Lift και τη βαφή και χαρίζει επιπλέον λάμψη και μεταξένια υφή στις φυσικές βλεφαρίδες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα φρύδια. Η εφαρμογή είναι απλή και ασφαλής .

Διάρκεια θεραπείας: Η συνολική θεραπεία διαρκεί περίπου 45 λεπτά.

Διάρκεια αποτελέσματος: Το αποτέλεσμα lash lift μπορεί να διαρκέσει από 6 έως 8 εβδομάδες εβδομάδες!  

Επιλογές: Χάρη στα ειδικά ρολάκια σιλικόνης της InLei®, που είναι σχεδιασμένα ειδικά για κάθε τύπο ματιών και βλεφαρίδων, μπορείς να διαμορφώσεις το βλέμμα που επιθυμείς με κάθε λεπτομέρεια αφού το κιτ σου προσφέρει 2 διαφορετικές καμπυλότηττες (φυσική και έντονη) και 4 διαφορετικά μεγέθη.

Αριθμός Θεραπειών: Τα προϊόντα του Κit αρκούν για 25 έως 30 θεραπείες, με εξαίρεση την κόλλα η οποία καλύπτει έως περίπου 10 θεραπείες.

Συσκευασία: Το Lash Lift Filler Kit περιλαμβάνει:

 • InLei® LIFT 1 –  Κρέμα Περμανάντ  
 • InLei® LOCK 2 – Σταθεροποιητική Λοσιόν 
 • InLei® LOTION 3 - Ορός με Σύμπλεγμα Βιταμινών Θρέψης
 • InLei® FIXING GEL – Κόλλα Βλεφαρίδων
 • InLei® ONLY - ρολάκια σιλικόνης
 • InLei® ONLY 1 - ρολάκια σιλικόνης
 • InLei® HELPER – εργαλείο «χτένα» 
 • Οδηγίες Χρήσης μεταφρασμένες σε 14 γλώσσες και στα Ελληνικά

Καταλληλότητα: Για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας

Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος

Χρήση:

 1. Αξιολογούμε τα μάτια και τις βλεφαρίδες της πελάτισσας και επιλέγουμε το κατάλληλο ρολάκι σιλικόνης (μέγεθος - καμπυλότητα). Για να είναι αποτελεσματική η θεραπεία, τα μάτια πρέπει να είναι υγιή (χωρίς ερεθισμό του οφθαλμού ή του βλεφάρου) και να έχει αφαιρεθεί το μακιγιάζ. Φυσικά, θα πρέπει να υπάρχουν και βλεφαρίδες και να είναι και υγιείς! Καθαρίζουμε την περιοχή των ματιών με τον αφρό της InLei® Mousse που είναι κατάλληλος για τα μάτια και όλο το πρόσωπο.
   
 2. Στη συνέχεια καθαρίζουμε τις βλεφαρίδες και του περιγράμματος των ματιών με το Αλατούχο Διάλυμμα της  In Lei® (SALINE PRETREATMENT).
   
 3. Με τη βοήθεια ενός eye pad, απομονώνουμε τις κάτω βλεφαρίδες και ταυτόχρονα προστατεύουμε το δέρμα γύρω από την κάτω περιοχή του ματιού.
   
 4. Με το FIXING GEL της In Lei® τοποθετούμε τα ρολάκια σιλικόνης στο πάνω βλέφαρο (με τα μάτια κλειστά) και στα δύο μάτια. Για να είμαστε σίγουρες ότι έχουμε επιλέξει τη σωστή καμπυλότητα, θα πρέπει οι βλεφαρίδες της πελάτισσας να υπερβαίνουν το ήμισυ από το ρολάκι σιλικόνης. 
   
 5. Οι βλεφαρίδες ανυψώνονται και κολλιούνται στο ρολάκι σιλικόνης με τη βοήθεια του InLei® FIXING GEL στην επιθυμητή θέση. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε, μπορούμε να τοποθετήσουμε τις βλεφαρίδες περισσότερο προς το εξωτερικό άκρο του ματιού ή πιο κάθετα.
   
 6. Εφαρμόζουμε την κρέμα περμανάντ - LIFT 1 της InLei® σε ύψος 1,5 - 2 mm από τη ρίζα με τη βοήθεια του ειδικού πινέλου, χωρίς να εμπλέκονται τα άκρα των βλεφαρίδων. Ανάλογα με τη φύση των βλεφαρίδων: μέτριες, λεπτές ή δυνατές, αφήστε για 6 - 12 λεπτά. Εάν οι φυσικές βλεφαρίδες είναι πολύ καθοδικές και εξαιρετικά σκληρές μπορείτε να αφήσετε έως και 13 λεπτά. Μόλις ολοκληρωθεί ο χρόνος που απαιτείται, αφαιρούμε το gel περμανάντ - LIFT 1 με στεγνή μπατονέτα.
   
 7. Εφαρμόζουμε τη σταθεροποιητική λοσιόν - LOCK 2  της In Lei® ακολουθώντας την ίδια διαδικασία όπως και πριν και αφήνουμε να δράσει για τον μισό χρόνο από ό,τι χρειάστηκε για τη λοσιόν gel περμανάντ - LIFT 1. Μετά τον απαραίτητο χρόνο, αφαιρούμε τη σταθεροποιητική λοσιόν - LOCK 2 με στεγνή μπατονέτα.
   
 8. Σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε βαφή, θα πρέπει να γίνει σε αυτό το στάδιο, ακολουθώντας τις οδηγίες των προϊόντων βαφής.
   
 9. Αφού έχουμε καθαρίσει με στεγνή μπατονέτα την βαφή από το ρολάκι εφαρμόζουμε το θεραπευτικό - μαλακτικό λάδι LOTION 3 της In Lei®. Με το ειδικό πινέλο και με γρήγορες κινήσεις απλώνουμε το προϊόν στις βλεφαρίδες ή στα φρύδια.
 10. Με ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα χτενίζουμε τις τρίχες ώσπου το λαδάκι να απορροφηθεί πλήρως. Δεν ξεπλένουμε! 

ΔΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ...

Κόλλα για το Γύρισμα των Φυσικών Βλεφαρίδων — InLei®
κόλλα Lash Lift για Ανόρθωση Βλεφαρίδων ‒ InLei®
€22.00
Απαλός Αφρός Καθαρισμού για τις Βλεφαρίδες, τα Φρύδια και το Πρόσωπο με Συστατικά από Εκχύλισμα Βρώμης
Αφρός Καθαρισμού Βλεφαρίδες, Φρύδια, Πρόσωπο ‒ 9 τεμ.
€105.00
Ενυδατωμένα Επιθέματα Υδρογέλης μιας χρήσης για τέλεια απομόνωση των κάτω Βλεφαρίδων
για Τοποθέτηση Extensions Βλεφαρίδων
€1.00
Χαρτοταινία 3M Micropore, Υποαλλεργική, Αδιάβροχη, για την Απομόνωση των Βλεφαρίδων χωρίς ερεθισμό
Αυτοκόλλητη Χαρτοταινία
€3.50
Μικρά βουρτσάκια με ανταλλακτικά σε 2 μεγέθη για την αφαίρεση της θεραπευτικής lotion Lash Lift & Lash Filler
Μικρά βουρτσάκια με 2 λαβές για αφαίρεση Lotion Lift, Filler & Βαφής
€7.50

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κιτ με υλικά βαφής για βλεφαρίδες και φρύδια
Κιτ Βαφής Φρυδιών & Βλεφαρίδων | InLei
€156.00
€130.00