Skip to main content

Sahar 

Brows

Η νέα, επαναστατική τάση στον κλάδο της ομορφιάς!
Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την Elisabeth Lashes® απευθείας από Dubai!
Αν πάντα ονειρευόσουν να δημιουργείς πυκνά, ρεαλιστικά φρύδια, χωρίς κενά
αλλά ποτέ δεν έβρισκες κάτι να καλύπτει στο 100% τις ανάγκες σου, την συγκεκριμένη υπηρεσία θα την λατρέψεις!

Ταξιδέψαμε μέχρι το Dubai όπου “γεννήθηκε” η συγκεκριμένη τεχνική
και είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε το SAHAR BROWS® και όλα τα μυστικά του.

Το SAHAR BROWS ® είναι η αυθεντική, καινοτόμα υπηρεσία που δημιουργήσαμε στην Elisabeth Lashes απόλυτα προσαρμοσμένη στην Ελληνική αγορά.

Lash Lift & LASH FILLER

Λόγοι για να παρακολουθήσεις το σεμινάριο SAHAR BROWS®

Εμπλούτισε τις υπηρεσίες σου και γίνε η πρώτη στην περιοχή σου!

1.

ΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ

Εμπλούτισε τις υπηρεσίες σου και γίνε η πρώτη στην περιοχή σου ή στην πόλη σου που θα φέρει αυτή την νέα υπηρεσία. Το να παρέχεις νέες υπηρεσίες μπορεί να μεγαλώσει το πελατολόγιο σου. Οι πιστές σου πελάτισσες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την πιο trendy τεχνική παγκοσμίως.

2.

ΤΟ ΝΕΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ

Αν θες να εξελιχθείς σαν επαγγελματίας και θες να δοκιμάσεις αυτήν την καινοτόμα πατέντα που η Elisabeth Lashes® φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Είτε αν το έχεις σπουδάσει ή αν έχεις επιλέξει τον χώρο της ομορφιάς σαν επάγγελμα σου, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού η συνεχής εκπαίδευση και εξέλιξη σου είναι το παν και ο μόνος τρόπος να διατηρείσαι στην κορυφή!

3.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Καθώς είμαστε χρόνια επαγγελματίες στην εκπαίδευση αλλά και κυρίως με την παροχή υπηρεσιών είχαμε εντοπίσει αυτήν την “τρύπα” που θα καλύψει το SAHAR BROWS® στην Ελληνική αγορά. Ναι φυσικά, το ημιμόνιμο μακιγιάζ και το Brow Lamination είναι αναπόσπαστο κομμάτι της “πίτας” όμως το SAHAR BROWS® καλύπτει ακόμα και τις πιο διστακτικές, καθώς προσφέρει το πιο φυσικό αποτέλεσμα πού έχει να προσφέρει ο κλάδος μας. Το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που μας δίνει την δυνατότητα να πετύχουμε πύκνωση που καμία άλλη υπηρεσία δεν μπορεί να προσφέρει.

4.

ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΝΤΕΔΕΙΞΕΙΣ

Από τους μεγαλύτερος φόβους μας είναι οι αντενδείξεις σε μια υπηρεσία. Το SAHAR BROWS® θα σε εκπλήξει για ακόμα μια φορά καθώς θα μπορείς να τα παρέχεις με απόλυτη ασφάλεια καθώς οι αντενδείξεις είναι μηδαμινές.

5.

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ

Επιπλέον, αφού θες να προσφέρεις ένα ολοκληρωμένο πακέτο χωρίς περιορισμούς το SAHAR BROWS® συνδυάζεται άψογα με όλες τις υπηρεσίες φρυδιών π.χ τατουάζ, βαφή, brow lamination κ.α. BONUS ή πελάτισσα σου δεν νιώθει την παραμικρή ενόχληση κατά την διάρκεια της εφαρμογής αλλά και όσο απολαμβάνει το αποτέλεσμα.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SAHAR BROWS®

Μάθε επαγγελματικά την τεχνική Sahar Brows®

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΤΙΜΗ

 

400€ Διά Ζώσης 
(δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

 

  Τι ρωτάτε συνήθως

  Οι πιο συχνές απορίες σας για το Σεμινάριο Sahar Brows®

  Πόση ώρα παίρνει η εφαρμογή SAHAR BROWS®;

  Από 1 έως 1,5 ώρα

  Πρέπει να φέρω το δικό μου μοντέλο

  Ναι, το μοντέλο σου μπορεί να έχει τρίχες στα φρύδια (αρκεί να μην είναι σγουρές) ακόμα και το χνουδάκι είναι αρκετό για να κάνεις την εφαρμογή σου.

  Που μπορώ να υλικά για το SAHAR BROWS®;

  Στο πλήρως εξοπλισμένο και εύκολο στην πλοήγηση eshop μας elisabethlashes.gr

  Είμαι αρχάρια. Μπορώ να παρακολουθήσω το σεμινάριο;

  Φυσικά,τα τμήματα χωρίζονται σε αρχάριους και προχωρημένους (όσους γνωρίζουν τοποθέτηση extension βλεφαρίδων) 

  Πόσο διαρκεί το σεμινάριο;

  Τα σεμινάρια SAHAR BROWS ® είναι μονοήμερα (9:30 με 17:00) το πρώτο σκέλος είναι η θεωρεία και έπειτα η εφαρμογή σε φυσικό μοντέλο.

  Μετά το τέλος του σεμιναρίου παίρνω κάποια πιστοποίση;

  Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παίρνεται certificate όπου αποδεικνύει ότι έχετε παρακολουθήσει με επιτυχία το αυθεντικό σεμινάριο SAHAR BROWS® by Elisabeth Lashes

  Πότε γίνονται τα σεμινάρια;

   Στις ειδικά διαμορφωμένες σχολές μας στην Πεύκη και στο κέντρο του Αμαρουσίου. 

  Το SAHAR BROWS® είναι μέθοδος επέκτασης-extension φρυδιών που φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Elisabeth Lashes®. Δημιουργήσαμε, μια καινοτόμα πατέντα εμπνευσμένη από τα παγκόσμια πρότυπα και προσαρμοσμένη στην Eλληνική αγορά. 

  Τα extension φρυδιών μπορούν να τοποθετηθούν με ακρίβεια στις υπάρχουσες τρίχες των φρυδιών. Χρησιμοποιούμε ειδική κόλλα το αποτέλεσμα διαρκεί όσο και ο φυσικός κύκλος της τρίχας, δηλαδή 2 εβδομάδες. Φυσικά, σημαντικός παράγοντας για την διάρκεια του αποτελέσματος είναι η λιπαρότητα και η σωστή φροντίδα μετά την εφαρμογή. Μπορούμε να δουλέψουμε με φυσική τρίχα ή τρίχα από τα μαλλιά της πελάτισσας. Οι διαθέσιμες αποχρώσεις είναι πολλές για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

  Γιατί στο Elisabeth Lashes®?

  Γιατί φέραμε ΠΡΩΤΟΙ στην Ελλάδα το αυθεντικό SAHAR BROWS®. 
  Πρωτοπόροι στον χώρο της ομορφιάς και με την ικανότητα να προβλέπουμε τις τάσεις στον κλάδο της ομορφιάς!

  Από το 2009 ασχολούμαστε με τα extensions βλεφαρίδων και με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές αναβάθμισης βλεφαρίδων και φρυδιών. Εκπαιδευτήκαμε από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου στο εξωτερικό και εξακολουθούμε να εκπαιδευόμαστε διαρκώς θεωρώντας πως η συνεχής στοχευμένη επιμόρφωση είναι το κλειδί όχι μόνο της δικής μας αλλά και της δικής σας επιτυχίας.

  Τα τμήματα είναι ολιγομελή και με έναν εκπαιδευτή στο πλάι σου σε κάθε βήμα σου. 
  Αφού ολοκληρώσεις την εκπαίδευση σου μπορείς να προμηθεύεσαι όλα τα προϊόντα για το SAHAR BROWS® από το πλήρως εξοπλισμένο eshop μας.
   

  Τι περιλαμβάνει το Σεμινάριο Sahar Brows®

  ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ

  Θα σου διδάξουμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για να ξεκινήσεις να παρέχεις στις πελάτισσές σου την υπηρεσία SAHAR BROWS®

  • Ιστορία και γενική ανάπτυξη των SAHAR BROWS®
  • Κύκλος ανάπτυξης των φρυδιών, ανάλυση τρίχας , σωστός σχηματισμός
  • Προετοιμασία πελάτισσας
  • Αλλεργίες, προφυλάξεις και προστασία - επίδειξη patch test (τεστ αλλεργίας)
  • Αναφορά σε αντενδείξεις τοποθέτησης(ιατρικές και μη)
  • Αξιολόγηση πελάτισσας
  • Management & Marketing της παρεχόμενης υπηρεσίας SAHAR BROWS®
  • Τιμολογιακή πολιτική
  • Αναγνώριση πιθανών πελατισσών
  • Αποστείρωση και απολύμανση εργαλείων

  ΠΡΑΚΤΙΚΑ

  Η τεχνική SAHAR BROWS® χρειάζεται ακρίβεια και μεγάλη συγκέντρωση .Στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους μας και με τα εξειδικευμένα εργαλεία, αξεσουάρ και υλικά της σειράς προϊόντων Elisabeth Lashes® θα σου δείξουμε με τον πιο αποδοτικό τρόπο πώς να εφαρμόζεις την τεχνική SAHAR BROWS®. Θα διδαχτείς αναλυτικά και θα μπορείς να δημιουργήσεις τα παρακάτω αποτελέσματα:

  • Πυκνά ρεαλιστικά φρύδια
  • Αποτέλεσμά προσαρμοσμένο για να καλύπτει όλες τις ανάγκες
  • Θα μπορείς να εξυπηρετήσεις μεγάλες ηλικίες και με πολύ αχνά φρύδια

  Ακόμα, σε αυτό το σεμινάριο:

  • Θα σου δείξουμε πως γίνεται η αφαίρεση των SAHAR BROWS® με ειδικό αφαιρετικό σχεδιασμένο ειδικά για την αφαίρεση τους
  • Θα σου εξηγήσουμε τον τρόπο που γίνεται η μηνιαία συντήρηση των SAHAR BROWS®

  ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  • Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης SAHAR BROWS® στην Elisabeth Lashes®, έχεις ξεκινήσει μια υπέροχη καριέρα που έχει να σου προσφέρει πάρα πολλές δυνατές και όμορφες εμπειρίες!

  • Και φυσικά, θα έχεις όλη την καθημερινή υποστήριξη που δίνουμε σε όσες τεχνίτριες βλεφαρίδων έχουν πιστοποιηθεί από οποιοδήποτε δικό μας σεμινάριο (μέχρι και 12 μήνες δωρεάν υποστήριξη!).

  Ενδιαφέρομαι για το Σεμινάριο
  Sahar Brows®

  Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και το πεδίο για συγκεκριμένη Ημερομηνία ή Λίστα Αναμονής.

  Seminar Dates
  Ονοματεπώνυμο

  Μπορείς να ενημερωθείς και τηλεφωνικά στο 6988441337 (για τα σεμινάρια που γίνονται στον χώρο της Σχολής Elisabeth Lashes στην Αθήνα (Πεύκη). 

  Οι εντυπώσεις σας για το Σεμινάριο Sahar Brows®

  Client Impressions

  Η εμπειρία μου στο σεμινάριο για το Sahar Brows με την Ιωάννα Ταταράκη ήταν εξαιρετική. Η Ιωάννα, όπως και η Έλλη, έχει άριστες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και εξαιρετική μεταδοτικότητα. Ο επαγγελματισμός της, η υπομονή και η προσοχή της στις λεπτομέρειες σου χαρίζει βεβαιότητα, πως φεύγοντας από το σεμινάριο, θα καταφέρεις να κάνεις τα καλύτερα φρύδια! Για άλλη μια φορά στα σεμινάρια της Elisabeth Lashes βάζω άριστα!! – Vakina Vlamos