Skip to main content

American
VOLUME

Αν δεν έχεις τον χρόνο να παρακολουθήσεις δύο
ξεχωριστά σεμινάρια για One by One και Volume 3D, η
Elisabeth Lashes σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις  στο ίδιο
σεμινάριο και τις δύο τεχνικές extensions. Επιπλέον, θα διδαχθείς
και τη συνδυαστική τεχνική American Volume, που προσφέρει το πιο φυσικό αποτέλεσμα!

Advanced EYELASH EXTENSIONIST

Σεμινάριο American Volume

Δες γιατί σε συμφέρει να το πάρεις στη Σχολή ή Online!

1.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΟΝΟ, ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ

 • Κέρδισε χρόνο μαθαίνοντας 3 τεχνικές (One by One, Volume 3D, American Volume) στο ίδιο σεμινάριο που δίνει στην Ελλάδα μόνο η Elisabeth Lashes.
 • Κέρδισε χρήματα: Αν πάρεις μεμονωμένα τα σεμινάρια One by One και Volume 3D-XD θα σου κοστίσουν 300 και 350 ευρώ αντίστοιχα, δηλαδή συνολικά 650 ευρώ. Με το πακέτο προσφοράς "American Volume" κερδίζεις 100 € στο σεμινάριο σε Τάξη και 160 στο σεμινάριο εξ αποστάσεως. Συν ότι σε αυτό το σεμινάριο θα διδαχτείς ΚΑΙ την συνδυαστική τεχνική American Volume!
 • Απόκτησε περισσότερες πελάτισσες προσφέροντάς τους το American Volume, μία τεχνική extensions βλεφαρίδων που συνδυάζει εντυπωσιακό αποτέλεσμα και πιο φυσική εμφάνιση.
 • Μάθε από την πρώτη ημέρα την τεχνική extensions που ταιριάζει περισσότερο στις Ελληνίδες σύμφωνα με την πολυετή εμπειρία της Έλλης Τσανταρλιώτη.

2.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 0 ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 3 ΩΣ LASH EXTENSIONIST

 • Είτε είσαι αισθητικός είτε όχι, μπορείς να δουλέψεις από την επόμενη μέρα της πιστοποίησής σου από την Elisabeth Lashes προσφέροντας στις πελάτισσές σου 3 τεχνικές extensions που θα μάθεις μαζί μόνο σε αυτό το σεμινάριο.
 • Αντί να πάρεις πρώτα το σεμινάριο One by One (Επίπεδο γνώσεων 1) και στη συνέχεια το σεμινάριο Volume 3D (Επίπεδο 2), μπορείς να κατακτήσεις κατευθείαν το επαγγελματικό Επίπεδο 3, μαθαίνοντας όχι απλώς τις δύο βασικές τεχνικές extensions αλλά και πώς να τις συνδυάζεις στην τεχνική American Volume.

3.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ EΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ EXTENSIONS

 • Με τον κατάλληλο συνδυασμό των τεχνικών Τρίχα Τρίχα και Volume που θα σου δείξουμε σε αυτό το σεμινάριο η πελάτισσα δεν θα χρειάζεται μάσκαρα, eyeliner, ακόμα και σκιές, καθώς η γραμμή των βλεφαρίδων στο American Volume είναι τόσο παχιά που δημιουργεί σκιά στο βλέφαρο.
 • Με το American Volume επιτυγχάνουμε μία εμφάνιση με βλεφαρίδες μακρύτερες και πιο γεμάτες από την τεχνική Τρίχα Τρίχα χωρίς όμως τη βαριά εμφάνιση μιας τεχνικής Volume.
 • Η τοποθέτηση extensions με την τεχνική American Volume παίρνει μία ώρα λιγότερο από τη συνδυαστική τεχνική Russian Volume.

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙΣ:

Οne by One + Volume 3D + American Volume

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
ΓΙΑ ΤΑ 3 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΖΙ

ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣ για την τρέχουσα Τιμή για
Διά Ζώσης ή Online

550 / 490
(περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

  Τι ρωτάτε συνήθως

  Οι πιο συχνές απορίες σας για το Σεμινάριο American VOLUME

  Τι εμπειρία πρέπει να έχω για να πάρω αυτό το σεμινάριο;

  Μπορεί να είσαι αισθητικός, να ασχολείσαι με νύχια ή απλώς να θέλεις να ξεκινήσεις τώρα μία καριέρα με την οποία μπορείς να κερδίσεις άμεσα ένα καλό εισόδημα χωρίς να έχεις την οποιαδήποτε σχετική προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία. Αν πιστοποιηθείς από την Elisabeth Lashes στο σεμινάριο extensions American Volume θα μπορείς να αρχίσεις από την επόμενη ημέρα να κερδίζεις χρήματα ως lash extensionist.

  Θα πρέπει να έχω μοντέλο μαζί μου;

  Ναι χρειάζεται να φέρεις μαζί σου το δικό σου μοντέλο σε αυτό το σεμινάριο. Ενημέρωσε το μοντέλο σου, αν φοράς φακούς επαφής, να φέρει μαζί της και ένα κουτάκι αφαίρεσης των φακών. Αν δεν μπορείς να βρεις κάποια γνωστή σου για να της τοποθετήσεις τα extensions ζήτησέ μας αρκετές μέρες πριν το σεμινάριο να προσπαθήσουμε να σου βρούμε εμείς μοντέλο χωρίς να σου υποσχόμαστε οτι αυτό είναι απόλυτα εφικτό λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον Covid-19.

  Τι περιλαμβάνει το κιτ μου;

  Το κιτ σου περιλαμβάνει 4 κασετίνες one by one και 3D mix σε καμπυλότητα c+d (14 σειρές βλεφαρίδων), μία κόλλα, τρεις λαβίδες, 20 patch, δύο Micropore, 50 micro applicators, γυαλάκι για την κόλλα, 25 βουρτσάκια και αφρό καθαρισμού 40ml. (40 εφαρμογές)

  Για το online σεμινάριο θα πρέπει να αγοράσετε το εκπαιδευτικό κεφάλι και τις βλεφαρίδες εκπαίδευσης για το πρακτικό σας κομμάτι.

  Πώς γίνεται και τι περιλαμβάνει το online σεμινάριο American Volume;

  Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το online σεμινάριο "American Volume" της Elisabeth Lashes είναι ΖΩΝΤΑΝΟ και ατομικό με την εκπαιδεύτρια δίπλα σου σε όλα τα βήματα, τόσο στην κατανόηση της θεωρίας όσο και στην πρακτική. Δεν θα παρακολουθήσεις ένα έτοιμο βίντεο, αλλά θα είσαι από την αρχή μέχρι το τέλος με την εκπαιδεύτρια και μαζί θα κάνετε και την πρακτική, οπότε θα παρακολουθεί βήμα βήμα την τοποθέτηση των extensions και θα διορθώνει όποια τυχόν λάθη κάνεις.

  Το τηλεμάθημα γίνεται σε ώρες και μέρες που θα κανονίσετε με την εκπαιδεύτρια. Συνολικά οι ώρες του τηλεσεμιναρίου είναι 10 για το διπλό σεμινάριο προσφοράς "American Volume" που, όπως και το αντίστοιχο σεμινάριο σε τάξη, περιλαμβάνει τις τεχνικές One by One και Volume.

  Γιατί προτείνουμε στις πελάτισσες να κάνουν American Volume;

  • H ιδανική τεχνική extensions για τις πελάτισσες που έχουν κάνει την τεχνική Τρίχα Τρίχα αλλά φοβούνται να τολμήσουν μία τεχνική volume.
  • Το American Volume είναι πολύ καλή ιδέα για μία πελάτισσα που έχει λεπτές ή αραιές βλεφαρίδες. Στα κενά μπορείς να τοποθετήσεις χειροποίητα τουφάκια volume για να πυκνώσεις τις βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας κοντύτερες και μακρύτερες βλεφαρίδες για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.
  • Ο επιλεγμένος συνδυασμός των 2 βασικών τεχνικών extensions στην τεχνική American Volume επιτρέπει στις βλεφαρίδες να εξακολουθούν να φαίνονται φυσικές καθώς πέφτουν φυσιολογικά με τον καιρό χωρίς να αφήνουν αντιαισθητικά κενά.
  • Με την παλαιότερη τεχνική Russian Volume, με το πέρασμα του χρόνου δημιουργούνταν μεγάλα κενά στις βλεφαρίδες με κομμάτια που έλειπαν κάθε φορά που έπεφτε μία βεντάλια extensions.

  Τι γίνεται με την προκαταβολή σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου;

  Σε περίπτωση ακύρωσης σεμιναρίου από εσάς λόγω έκτακτης ανάγκης, η προκαταβολή σας δεν χάνεται αντιθέτως κρατείται για το επόμενο σεμινάριο που θα διοργανωθεί. Σε περίπτωση ακύρωσης από την σχολή μας, όλο το ποσό επιστρέφεται σε λογαριασμό τραπέζης που μας έχετε δώσει.

  Τι είναι η τεχνική Αmerican Volume;

  Το American Volume είναι η τελευταία μέθοδος extensions βλεφαρίδων που εφαρμόζεται σε όλα τα up-to-date ινστιτούτα ομορφιάς όπως στο Elisabeth's Point!  Γίνεται συνδυασμός τεχνικών για ένα πάρα πολύ εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα το οποίο κάνει την πελάτισσα να αισθάνεται τις βλεφαρίδες φυσικές, δικές της.

  Στο American Volume χρησιμοποιούμε ελαφριές βλεφαρίδες αναλόγου πάχους και υφής με αυτές του Volume 3D εναλλάσσοντας μήκη, πάχη και καμπυλότητες. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πιο ελαφρύ από αυτό του Volume 3D Lashes, αλλά εξίσου εντυπωσιακό! Δεν είναι βαρύ σαν το Russian Volume, δεν "κλείνει" το μάτι, ούτε το αισθάνεται η πελάτισσα σαν "τέντα". Απ' όλες τις συνδυαστικές τεχνικές extensions που υπάρχουν το American Volume δίνει το πιο φυσικό αποτέλεσμα.

  Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο American VOLUME

  Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι ιδιαιτέρως απαιτητικό μιας και περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος και για τις δύο βασικές μεθόδους extensions βλεφαρίδων (One by One και Volume 3D-XD) αλλά και συνδυασμό αυτών των δύο τεχνικών (American Volume).

  ONE BY ONE & VOLUME 3D-XD

  Σε αυτό διπλό το σεμινάριο θα ξεκινήσουμε από την τεχνική One by One (τοποθέτηση extensions τρίχα τρίχα πάνω στις φυσικές βλεφαρίδες). Μόλις ολοκληρωθεί η θεωρητική εκπαίδευση για το One by One ακολουθεί η πρακτική εκπαίδευση σε φυσικό μοντέλο, και η κάθε μαθήτρια ξεκινάει απευθείας την τοποθέτηση extensions.

  Ακολουθεί η θεωρητική εκπαίδευση για την τεχνική Volume 3D-XD. Ανάμεσα στα άλλα θα μάθεις και πώς να φτιάχνεις μόνη σου και να χρησιμοποιείς τουφάκια extensions σε διάφορα μήκη και πάχη. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτυγχάνεις ένα πιο φυσικό και πιο όμορφο αποτέλεσμα.

  Επιπλέον, μόνο για τις μαθήτριες που επιλέγουν αυτό το διπλό σεμινάριο, η International Lash Trainer Έλλη Τσανταρλιώτη παρουσιάζει τη συνδυαστική τεχνική American Volume (στην Ελλάδα μπορείς να διδαχθείς αυτή την πρωτοποριακή τεχνική extensions μόνο στην Elisabeth Lashes).

  AMERICAN VOLUME

  Το American Volume είναι μία Mix Technique (μεικτή τεχνική) που συνδυάζει τις δύο βασικές τεχνικές τοποθέτησης extensions βλεφαρίδων (Τρίχα Τρίχα και Volume). Μπορεί να τη συναντήσεις και ως Hybrid Technique. Πρόκειται για μια προσωπική πρόταση της πρώτης Extensionist στην Ελλάδα Έλλης Τσανταρλιώτη (από το 2008) στην οποία έχει καταλήξει μετά από πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση extensions καθώς έχει διαπιστώσει πως ταιριάζει απόλυτα στις Ελληνίδες.

  Σε αυτό το σεμινάριο θα σου δείξουμε πώς να διαχειρίζεσαι με άνεση όλες τις παραμέτρους: και καμπυλότητα και πάχος και μήκος. Θα μάθεις πώς να αποφασίζεις για τον ιδανικό συνδυασμό και των 3 αυτών παραμέτρων που θα αναδείξουν ιδανικά το μάτι του φυσικού μοντέλου σου και στη συνέχεια της κάθε πελάτισσάς σου.

  Το σεμινάριο ολοκληρώνεται για μία εκπαιδευόμενη όταν θα έχει εφαρμόσει την τεχνική American Volume και στα δύο μάτια του μοντέλου της. Μετά την ολοκλήρωση  της τοποθέτησης extensions με τη μέθοδο American Volume στο Διπλό Σεμινάριο της Elisabeth Lashes, θα ξέρεις και εσύ πώς να πετυχαίνεις αποτέλεσμα πιο ελαφρύ από αυτό του Volume 3D, αλλά εξίσου εντυπωσιακό!

  META ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  Θέλοντας να βοηθήσουμε τις νέες lash extensionists που ξεκίνησαν ως μαθήτριες από την Elisabeth Lashes παρέχουμε επιπλέον Beginners Support. Μόνο για τις μαθήτριές μας και εφόσον ολοκληρώσουν το σεμινάριο τοποθέτησης βλεφαρίδων, η Έλλη Τσανταρλιώτη και η ομάδα της Elisabeth Lashes είναι στη διάθεσή τους, σε καθημερινή βάση (μέχρι και 12 μήνες!) για συμβουλές-βοήθεια σε θέματα που μπορεί να τους προκύψουν στο ξεκίνημα της νέας τους καριέρας, εντελώς δωρεάν. 

  Οι μαθήτριές μας μπορούν μέσω φωτογραφιών, video, skype ή ακόμα και με επίσκεψη στο χώρο μας με την πελάτισσα - μοντέλο τους να μας δείξουν τα προβλήματα που μπορεί να έχουν και να λάβουν τις κατάλληλες κατευθύνσεις από εμάς.

  Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε στο χώρο μας τοποθέτηση extensions από τις επαγγελματίες lash extensionists μας και να έρθετε σε επαφή με τυχόν δυσκολίες σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

  Περιμένω να μου στείλεις φωτογραφίες με τη δουλειά σου! Είμαι σίγουρη πως οι πελάτισσές σου θα μείνουν απόλυτα ευχαριστημένες! - Έλλη Τσανταρλιώτη

  Τι περιλαμβάνει το κόστος του σεμιναρίου extensions βλεφαρίδων American Volume της Elisabeth Lashes

  Ενδιαφέρομαι για το Σεμινάριο
  American VOLUME

  Επίλεξε ημερομηνία/πόλη πατώντας στο αντίστοιχο πεδίο.

  Seminar Dates
  Ονοματεπώνυμο

  Μπορείς να ενημερωθείς και τηλεφωνικά στο 6988441337 (για τα σεμινάρια που γίνονται στον χώρο της Σχολής Elisabeth Lashes στην Πεύκη Αττικής. Στο 6972910432 για σεμινάρια e-learning.

  Οι εντυπώσεις σας για το Σεμινάριο Lash Lift & Lash Filler

  Client Impressions

  "Μετά τα one by one νέα υπηρεσία volume 3D,4D,6D volume Lashesmix technique. Εγγυημένο εντυπωσιακό αποτέλεσμα αμέσως μετά την εφαρμογή. Έντονο τρισδιάστατο βλέμμα που μαγνητίζει!!!!!!! Ευχαριστώ για τις γνώσεις που μου πρόσφερε η καλύτερη στο χώρο Elli Tsantarlioti στο ατομικό μου μάθημα. Γιατί όταν είσαι με τους καλύτερους κάνεις τα καλύτερα και μόνο με προϊόντα Elisabeth Lashes." – AdArtemis AdArtemis

  Client Impressions

  "Στην αρχή αυτής της διαδρομής, υπάρχει μια αμφιβολία, ίσως και απογοήτευση μερικές φορές... χρειάζεται όμως πολλή υπομονή, εξάσκηση και στο τέλος... νιώθεις πραγματικά πολύ τυχερός που επέλεξες να κανεις την εκπαίδευση σου στο @elisabethlashes. Παίρνεις τα καλύτερα σχόλια από τον κόσμο που την έχει “πατήσει” στο παρελθόν για την ποιότητα, την τεχνική και φυσικά για το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε παρα πολύ @elisabethlashes για την άριστη εκπαίδευση και για την ευκαιρία να χαράξουμε την δικη μας πορεία. We love @elisabethlashes ??❤️" – katerina.dh

  Client Impressions

  "Perysi san simera ekanes mazi m ypomoni k m kanes na viazomai na mathw... s euxaristw gia ola! Kai gia osa tha erthoun! Tyxeri pou irtha se sena!" –  Magdalini Tzwtzou

  Θέλω να μάθω κι εγώ One by One, Volume 3D και American Volume στην Elisabeth Lashes

  ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ