Skip to main content

Lash Lift & LASH FILLER

Σ' αυτό το πρωτοποριακό Σεμινάριο θα μάθεις πώς
ν' αποκτήσεις περισσότερες πελάτισσες αναβαθμίζοντας
ουσιαστικά τις φυσικές βλεφαρίδες τους. Θα σου δείξουμε πώς να
κερδίζεις άνετα 45 ευρώ σε 45 λεπτά συνδυάζοντας 3 κούρες:  Ανόρθωση Βλεφαρίδων,
Ημιμόνιμη Βαφή Βλεφαρίδων και τη μοναδική στον κόσμο Θεραπεία Διόγκωσης Τρίχας Lash Filler!

Lash Lift & LASH FILLER

Lifting Βλεφαρίδων με Filler

Δες γιατί το θέλεις ΤΩΡΑ σε Τάξη ή Online!

1.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

 • Θα έχουν τονισμένες βλεφαρίδες με γοητευτική καμπυλότητα, για 6-8 εβδομάδες.
 • Με την ημιμόνιμη βαφή αποφεύγουν την καθημερινή φροντίδα της μάσκαρα.
 • Το lash lift τους έρχεται πιο οικονομικά απ' τα extensions βλεφαρίδων.
 • Αν είναι αλλεργικές και δεν μπορούν να βάλουν extensions: Ειδικά τα προϊόντα Lash Lift, Filler και οι βαφές InLei® είναι με αλκαλικό pH είναι τα πιο "πράσινα" προϊόντα αναβάθμισης φυσικών βλεφαρίδων και δεν περιέχουν επιβλαβή συστατικά.
 • Σαν διάλειμμα ανάμεσα στα extensions
 • Για μια πιο φυσική αναβάθμιση βλεφαρίδων τόσο σαν διαδικασία όσο και σαν αποτέλεσμα
 • Το αποτέλεσμα δεν επηρεάζεται από το νερό ούτε από τη σάουνα, ούτε από ελαιώδη προϊόντα ούτε από προΪόντα ντεμακιγιάζ γενικώς και μπορεί να φορά άφοβα μάσκαρα.

2.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ LASH LIFT ΜΑΖΙ ΜΕ LASH FILLER

 • Πρόκειται για μία ΑΠΛΗ διαδικασία (όταν την διδαχτείς σωστά), που σου αφήνει περιθώριο ξεκούρασης των χεριών ανάμεσα στην εφαρμογή και την αφαίρεση των ουσιών.
 • Θ' αυξήσεις γρήγορα τον αριθμό των πελατισσών σου λόγω μικρότερου κόστους από τα extensions.
 • Με αυτές τις 2 τεχνικές (3 μαζί με την βαφή) μπορείς να προσελκύσεις ακόμα και πελάτισσες με μακριές βλεφαρίδες που δεν έχουν ανάγκη τα extension.
 • Μπορείς να συνδυάσεις το lifting των βλεφαρίδων με βαφή (ημιμόνιμη μάσκαρα) και με τη θεραπεία διόγκωσης τρίχας (lash filler) κερδίζοντας περισσότερο.
 • Θα έχεις εναλλακτική κούρα να προτείνεις στις πελάτισσες που δεν μπορούν να βάλουν extensions λόγω αλλεργίας στην κόλλα.

3.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ LASH LIFT ΣΤΗΝ ELISABETH LASHES

 • Στην Ελλάδα μόνο στην Elisabeth Lashes διδάσκεται και η θεραπεία Διόγκωσης Βλεφαρίδων (Lash Filler). Στο εξωτερικό διδάσκουν ξεχωριστά το Lash Filler και το χρεώνουν ως έξτρα σεμινάριο. Στην Elisabeth Lashes μπορείς να το διδαχτείς ως προσφορά μέσα στο σεμινάριο του Lash Lift ως πακέτο ενός ολοκληρωμένου σεμιναρίου που σου προσφέρει ένα πολύ ισχυρό επαγγελματικό ατού.
 • Από την Ομάδα Εκπαιδευτών της Elisabeth Lashes θα διδαχτείς επιτόπου και μυστικά από την πείρα της Έλλης Τσανταρλιώτη στην πρακτική εφαρμογή του lash lift και του lash filler (ενώ σε άλλες σχολές, εκτός από τη θεωρητική κατάρτιση, δεν υπάρχει αυτή η πολύτιμη πρακτική εμπειρία εργασίας σε σαλόνι αισθητικής).
 • Θα διδαχθείς με τα μοναδικά υλικά στον κόσμο που έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι, εκτός από το εξαιρετικό αποτέλεσμα ανύψωσης βλεφαρίδων,  μπορούν να διογκώσουν τη φυσική βλεφαρίδα μέχρι και κατά 24%. Η InLei® είναι η μοναδική εταιρεία που ολοκλήρωσε επιστημονική μελέτη σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Milano και δίνει ΓΡΑΠΤΕΣ εγγυήσεις για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.
 • Από την επόμενη μέρα θα είσαι πραγματικά έτοιμη να εφαρμόσεις και τις 3 τεχνικές.
 • Μετά το πέρας του Σεμιναρίου θα είσαι πλέον διαπιστευμένη τεχνίτρια Lash Filler και θα μπορείς να χρησιμοποιείς το λογότυπο της εταιρείας InLei στις επαγγελματικές φωτογραφίες σου.

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙΣ:

Lash Lift + Lash Tint + Lash Filler

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΤΙΜΗ

160 € (περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

  Τι ρωτάτε συνήθως

  Οι πιο συχνές απορίες σας για το Σεμινάριο Lash Lift & LASH FILLER

  Θα πρέπει να έχω μοντέλο μαζί μου;

  Επειδή η εφαρμογή του lash lift γίνεται σε σύντομο χρόνο (σε αντίθεση με την τοποθέτηση των extensions), συνήθως οι μαθήτριες επιθυμούν να κάνουν εφαρμογή η μία στην άλλη. (Αν συμμετέχεις ως μοντέλο και φοράς φακούς επαφής, φέρε και ένα κουτάκι αφαίρεσης των φακών.)

  Αν όμως δεν επιθυμείς να σου γίνει εφαρμογή – άρα δεν θα κάνεις κι εσύ lash lift σε κάποιον άλλο στο σεμινάριο – μπορείς να φέρεις μοντέλο, σε συνεννόηση μαζί μας. Το σεμινάριο ξεκινά στις 9.30, αλλά το μοντέλο σου (αν επιλέξεις να φέρεις) θα το χρειαστείς από τις 11.30.

  Στα online ατομικά σεμινάρια Lash Lift & Lash FIller θα πρέπει να έχεις κοντά σου ένα μοντέλο. Δεν γίνεται με κούκλα.

  Θα έχετε εσείς τα υλικά;

  Όλα τα υλικά του σεμιναρίου με φυσική παρουσία διατίθενται από τη Σχολή μας για το σεμινάριο, δωρεάν. Στη συνέχεια, όταν ολοκληρωθεί το σεμινάριο, μπορείς να επιλέξεις ποια υλικά θέλεις να αγοράσεις επιτόπου. Η αγορά μεμονωμένων προϊόντων ή κιτ δεν είναι υποχρεωτική. Μπορείς να προμηθευτείς τα υλικά και τα εργαλεία για την εφαρμογή του lash lift και αργότερα από το eshop της Elisabeth Lashes που είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος των προϊόντων InLei® στην Ελλάδα.

  Στο online σεμινάριο Lash Lift & Lash Filler θα χρειαστεί να προμηθευτείς από πριν από το eshop μας το κιτ που σε ενδιαφέρει (Lash Lift ή Lash Filler) και μεμονωμένα τα υλικά για την άλλη αντίστοιχη τεχνική, σε συνεννόηση με την Εκπαιδεύτρια.

  Μπορώ στη συνέχεια να βρίσκω τα υλικά από εσάς;

  Ναι, τα προϊόντα για την εφαρμογή του lash lift διατίθενται στο eshop μας και στο φυσικό κατάστημα, Ελευθερίου Βενιζέλου 4 & Στρ. Δαγκλή 22, στην Πεύκη. Η Elisabeth Lashes είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της σειράς Lash Lift, Lash Filler και βαφών βλεφαρίδων InLei στην Ελλάδα.

  Πόσο διαρκεί η κούρα Lash Lift με Lash Filler;

  Στον δικό μας χώρο αισθητικής το ραντεβού διαρκεί περίπου 45 λεπτά αν η πελάτισσα κάνει και τις 3 κούρες (ανόρθωση, ημιμόνιμη βαφή και lash filler), αλλά ο συνολικός χρόνος απασχόλησης της τεχνίτριας είναι μόλις 27 λεπτά: Για το γύρισμα 8-12 λεπτά (ανάλογα με την τρίχα της πελάτισσας), για το φιξάρισμα 4 λεπτά, 10 λεπτά για τη βαφή και 4 λεπτά για το lash filler.

  Τι προσόντα χρειάζεται να έχω για να παρακολουθήσω το σεμινάριο Lash Lift & Lash Filler;

  Πρόκειται για ένα must σεμινάριο αν είσαι ειδικός βλεφαρίδων και γνωρίζεις κάποια ή κάποιες τεχνικές extensions, αν είσαι αισθητικός, ειδικός περιποίησης νυχιών ή makeup artist. Όμως δεν είναι απαραίτητο να είσαι ήδη κάτι από αυτά. Μπορείς να παρακολουθήσεις άμεσα αυτό το σεμινάριο αν θέλεις να μπεις εύκολα σε ένα νέο επάγγελμα με μεγάλη ζήτηση.

  Πως μπορώ να παρακολουθήσω το Σεμινάριο Lash Lift ;

  Μπορείς να το παρακολουθήσεις ως ατομικό σεμινάριο Online. Το σεμινάριο Online για Lash Lift είναι έτσι σχεδιασμένο που θα σε καλύψει πλήρως.

  Εναλλακτικά μπορείς να το πάρεις σε τάξη (αν δεν θέλεις Online) στην Αθήνα (Αττική), στους ειδικούς χώρους της Σχολής Elisabeth Lashes στην Πεύκη, Στρ. Δαγκλή 22 - Τ.Κ. 15121

  Και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας:

  Θεσσαλονίκη - Ρόδος - Βόλος - Ιωάννινα - Κρήτη - Χαλκίδα - Πάτρα κ.α.

  Τι γίνεται με την προκαταβολή σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου;

  Σε περίπτωση ακύρωσης σεμιναρίου από εσάς λόγω έκτακτης ανάγκης, η προκαταβολή σας δεν χάνεται αντιθέτως κρατείται για το επόμενο σεμινάριο που θα διοργανωθεί. Σε περίπτωση ακύρωσης από την σχολή μας, όλο το ποσό επιστρέφεται σε λογαριασμό τραπέζης που μας έχετε δώσει.

  Τι είναι η θεραπεία Lash Filler;

  Το lash filler είναι η μοναδική τεχνική που μπορεί να κάνει την τρίχα πιο δυνατή, πιο μακριά και πιο πλούσια καθώς διεγείρεται και ο θύλακας της τρίχας και αναγεννάται. Αυτή η πρωτοποριακή θεραπεία συμπληρώνει το Lash Lift για την ουσιαστική και θεαματική αναβάθμιση των φυσικών βλεφαρίδων. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου, με τη θεραπεία Lash Filler InLei®, σε 3 συνεδρίες επιτυγχάνεται φανερή ενδυνάμωση της βλεφαρίδας, το πάχος της οποίας αυξάνεται μέχρι και 24%. Στο Σεμινάριο χρησιμοποιούμε μόνο προϊόντα InLei®, της μοναδικής εταιρείας προϊόντων Lash Lift στον κόσμο που επιτυγχάνει αποδεδειγμένα διόγκωση και επιμήκυνση της φυσικής βλεφαρίδας.

  Τι είναι το Lash Lift;

  Οι βλεφαρίδες ανασηκώνονται από τη ρίζα με ένα ρολάκι (ράβδο) σιλικόνης έτσι ώστε να φαίνονται πιο μακριές τονίζοντας το βλέμμα. Αυτή η περμανάντ βλεφαρίδων ανορθώνει και τονίζει τις φυσικές βλεφαρίδες της πελάτισας μέχρι 8 εβδομάδες προσφέροντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

  Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο
  Lash Lift & LASH FILLER

  Ολοκληρωμένος κύκλος θεωρίας αλλά και πρακτική άσκηση σε φυσικό μοντέλο για να μην μείνεις με καμία απορία στο τέλος του σεμιναρίου και να έχεις εκπαιδευτεί σωστά με 100% επιτυχία!

  ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ

  H Εκπαιδεύτρια θα σε μυήσει στις τεχνικές αναβάθμισης των φυσικών βλεφαρίδων:

  • Δομή και βιοχημεία της τρίχας (πώς γυρίζει ανάλογα με τα λεπτά, πώς ανοίγουν τα λέπια της ευκολότερα με το αλκαλικό pH των προϊόντων InLei και πώς απορροφάται εύκολα και δρα το Lash Filler).
  • Μείξεις χρωμάτων βαφής βλεφαρίδων
  • Πώς να συμβουλεύεις την πελάτισσα για το είδος αναβάθμισης βλεφαρίδων που θα αναδείξει καλύτερα τα μάτια της, όπως το επίπεδο ανόρθωσης / καμπυλότητας των βλεφαρίδων, την απόχρωση της ημιμόνιμης βαφής κ.ά.
  • Τι να απαντάς στις ερωτήσεις που θα σου κάνουν οι πελάτισσες.
  • Αλλεργίες, Patch Test & Αντενδείξεις
  • Συμβουλές περιποίησης μετά την εφαρμογή
  • Πώς να διορθώνεις τυχόν αποτυχίες με ασφαλή και ικανοποιητικό τρόπο.

   ΠΡΑΚΤΙΚΑ

   Σε αυτό το σεμινάριο, που παρέχει αποκλειστικά στην Ελλάδα η Elisabeth Lashes σε συνεργασία με την ιταλική Σχολή Light Lashes Academy θ' ανακαλύψεις:

   • Πώς να τρέφεις τη φυσική βλεφαρίδα και να αυξάνεις τη διάμετρό της μέχρι και 24%, αλλά και το μήκος της βελτιώνοντας τη δομή της τρίχας.
   • Πώς να επιλέγεις και να επιτυγχάνεις την ιδανική καμπυλότητα των φυσικών βλεφαρίδων της πελάτισσας με τη βοήθεια των ειδικών εργαλείων από σιλικόνη πλατίνας κορυφαίας ποιότητας της ιταλικής εταιρείας InLei.
   • Πώς  να βάφεις ακίνδυνα τις βλεφαρίδες απαλλάσσοντας την πελάτισσα από τη φροντίδα της μάσκαρα για περισσότερο από 1 μήνα (color mix για αποτέλεσμα που δεν το ξεχωρίζεις από φυσικό και, ειδική φροντίδα για λευκές βλεφαρίδες και επιλογή χρώματος για ηλικιωμένες που θέλουν φυσικό αποτέλεσμα κ.λπ.)

   ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

   • Επιστημονικές αποδείξεις για το πώς η θεραπεία Lash Filler διεισδύει και διογκώνει μόνιμα τη φυσική βλεφαρίδα κατά 24% το μέγιστο.
   • Μπορείς να μάθεις τις 3 αυτές τεχνικές (lifting, ημιμόνιμη βαφή και διόγκωση βλεφαρίδων) χωρίς άλλη προηγούμενη γνώση, ακόμα κι αν αυτό θα είναι το πρώτο επάγγελμα που θα κάνεις για να κερδίζεις αμέσως ένα καλό εισόδημα από την επόμενη κιόλας μέρα!
    Σεμινάριο Lash Lift, Lash Filler και Βαφή Βλεφαρίδων από την Elisabeth Lashes

   Ενδιαφέρομαι για το Σεμινάριο
   Lash Lift & LASH FILLER

   Επίλεξε ημερομηνία/πόλη πατώντας στο αντίστοιχο πεδίο.

   Seminar Dates
   Ονοματεπώνυμο

   Μπορείς να ενημερωθείς και τηλεφωνικά στο 6988441337 (για τα σεμινάρια που γίνονται στον χώρο της Σχολής Elisabeth Lashes στην Αθήνα (Πεύκη).

    

   Οι εντυπώσεις σας για το Σεμινάριο Lash Lift & Lash Filler

   cimoji

    

   "Elli Tsantarlioti simply the best. Είχα την καλύτερη δασκάλα βέβαια."

   – Xrusa Ioannou

   Client Impressions

   – Αντιγόνη Δρακοπούλου

   Θέλω να μάθω κι εγώ Lash Lift & Lash Filler
   στην Elisabeth Lashes

   ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ