Skip to main content

One by ONE

Πάρε το πιο πλήρες Σεμινάριο extensions βλεφαρίδων
Τρίχα Τρίχα από την πρώτη (από το 2008) Extensionist
και εκπαιδεύτρια extensions στην Ελλάδα. Επωφελήσου από
την 10ετή εμπειρία μας και ξεκίνησε από την επόμενη μέρα να
κερδίζεις ένα καλό εισόδημα, με τη συνεχή υποστήριξη της Elisabeth Lashes.

 

Advanced EYELASH EXTENSIONIST

Μάθε πώς να δημιουργείς ένα σαγηνευτικό βλέμμα Τρίχα Τρίχα

Και κάνε extension στα επαγγελματικά σου όνειρα!

1.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕ ΤΑ EXTENSION ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Το σεμινάριο One by One της Elisabeth Lashes είναι η πιο σίγουρη αρχή για μια επιτυχημένη καριέρα:

 • είτε εργάζεσαι ήδη προσφέροντας κάποια υπηρεσία ομορφιάς (π.χ. αισθητικός, νύχια, κομμώτρια, μακιγιέρ) και θέλεις να διευρύνεις τις υπηρεσίες σου με τα extensions βλεφαρίδων
 • είτε θέλεις να σπουδάσεις μια ειδικότητα αισθητικής που να σου αποφέρει άμεσα ένα ικανοποιητικό εισόδημα...
 • Εκμεταλλεύσου μία από τις καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες και γίνε τεχνίτρια βλεφαρίδων ξεκινώντας από την κλασσική τεχνική extensions βλεφαρίδων Τρίχα Τρίχα (One by One).

2.

ΜΑΘΕ EXTENSION ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΕΠΕΙΡΑΜΕΝΗ EXTENSIONIST ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το One by One είναι η βασική τεχνική τοποθέτησης extensions βλεφαρίδων. Μάθε την σωστά και αντιμετώπισε από την αρχή με επιτυχία τον ανταγωνισμό παίρνοντας την καλύτερη εκπαίδευση. Η Έλλη Τσανταρλιώτη, η πρώτη που έφερε τα extensions στην Ελλάδα και η Ομάδα της Elisabeth Lashes θα σου προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα:

 • 10 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στην τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων
 • 8 χρόνια διδακτική εμπειρία στα σεμινάρια extensions
 • Διεθνή διδακτική εμπειρία (International Lash Trainer)
 • Πείρα Κριτή σε διεθνείς διαγωνισμούς Extensions βλεφαρίδων
 • Βοήθεια σε ό,τι χρειαστείς μετά το σεμινάριο τόσο online όσο και ζωντανά στον δικό μας πολυχώρο αισθητικής μέχρι και 12 μήνες μετά το Σεμινάριο!

3.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ EXTENSIONS ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

Για να τοποθετούνται σωστά τα extensions, να κολλάνε εύκολα και να διατηρούνται περισσότερο χρόνο στα μάτια της πελάτισσας, η Έλλη Τσανταρλιώτη έχει δημιουργήσει τη σειρά Elisabeth Lashes. Όλα τα υλικά και τα σύνεργα τοποθέτησης extensions βλεφαρίδων Elisabeth Lashes έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για χρόνια στην Ελλάδα και σε μάτια Ελληνίδων. Στο Σεμινάριο extensions βλεφαρίδων με την τεχνική One by One θα διαπιστώσεις στην πράξη τι ρόλο παίζει όταν χρησιμοποιούμε:

 • Την κόλλα για extensions One by One, ειδικά φτιαγμένη για να δουλεύει στις ατμοσφαιρικές συνθήκες της Ελλάδας
 • Extensions Τρίχα Τρίχα με καμπυλότητες, μήκη και πάχη ειδικά επιλεγμένα για να ταιριάζουν καλύτερα στα μάτια των Ελληνίδων
 • τα επιλεγμένα υλικά και σύνεργα One by One της Elisabeth Lashes που θα έχεις δωρεάν στη διάθεσή σου στη διάρκεια του σεμιναρίου (και δωρεάν πλήρες κιτ μετά το σεμινάριο).

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EXTENSIONS

Μάθε επαγγελματικά την τεχνική One by One

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΤΙΜΗ

 

 300€ Διά Ζώσης / 300€ Online
(περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

 

elli lessons

  Τι ρωτάτε συνήθως

  Οι πιο συχνές απορίες σας για το Σεμινάριο One by One

  Θα μάθω να κάνω σωστά την τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων με μία φορά;

  Το σεμινάριο One by One (Τρίχα Τρίχα) οι περισσότερες σχολές για βλεφαρίδες το έχουν μονοήμερο. Είναι έτσι προγραμματισμένο επειδή πρόκειται για μία επαναλαμβανόμενη κίνηση. Είναι μία βλεφαρίδα extension που επικολλάται πάνω σε μία φυσική βλεφαρίδα για 80-100 φορές. Κι αυτό θα το κάνεις σε κάθε μάτι.

  Αποκλείεται να μην μπορέσεις να μάθεις να το κάνεις. Από εκεί και πέρα χρειάζεται να κάνεις πρακτική για να αποκτήσεις ταχύτητα.

  Αν θελήσεις, μπορείς να επαναλάβεις το σεμινάριο σε εμάς ΔΩΡΕΑΝ. Κανονικά όμως βγαίνει άνετα σε μία μέρα.

  Τι προϋποθέσεις χρειάζονται για να πάρω το σεμινάριο One by One της Elisabeth Lashes;

  Μπορεί να είσαι αισθητικός, μακιγιέρ, τεχνίτρια νυχιών, να εργάζεσαι ήδη σε κάποιον τομέα αισθητικής ή και όχι. Αν είσαι από 18 ετών και πάνω και θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με την τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων (ακόμα και αν ψάχνεις για μία επικερδή δουλειά για το σπίτι, μπορείς να ξεκινήσεις με αυτό το σεμινάριο.

  Να διαθέσεις μία ημέρα (7 ώρες) για να μάθεις με τα υψηλότερα επαγγελματικά standards την βασική τεχνική extensions βλεφαρίδων.

  Να θέλεις να κερδίσεις χρήματα από την τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων από την επόμενη κιόλας ημέρα του σεμιναρίου και την πιστοποίησή σου από την Elisabeth Lashes.

  Χρειάζεται να φέρω μοντέλο μαζί μου;

  Ναι. Στο σεμινάριο One by One της Elisabeth Lashes θα κάνεις την πρακτική σου σε φυσικό μοντέλο που θα φέρεις εσύ.
  Ενημέρωσε το μοντέλο σου, αν φορά φακούς επαφής, να έχει μαζί της το κουτάκι αφαίρεσης των φακών.

  Αν δεν μπορείς να βρεις κάποια γνωστή σου για να της τοποθετήσεις τα extensions ζήτησέ μας αρκετές μέρες πριν το σεμινάριο να προσπαθήσουμε να σου βρούμε εμείς μοντέλο.

  Τι περιλαμβάνει το κιτ μου;

  Το κιτ σου περιλαμβάνει 3 κασετίνες mix σε καμπυλότητα c+d (14 σειρές βλεφαρίδων), μια κόλλα, δυο λαβίδες, 15 patch, μία Micropore, 50micro applicators, remover, primer, γυαλάκι για την κόλλα, 25 βουρτσάκια και νεσεσέρ. (30 εφαρμογές)

  Τι γίνεται με την προκαταβολή σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου;

  Σε περίπτωση ακύρωσης σεμιναρίου από εσάς λόγω έκτακτης ανάγκης, η προκαταβολή σας δεν χάνεται αντιθέτως κρατείται για το επόμενο σεμινάριο που θα διοργανωθεί. Σε περίπτωση ακύρωσης από την σχολή μας, όλο το ποσό επιστρέφεται σε λογαριασμό τραπέζης που μας έχετε δώσει.

  Τι είναι το One by One στα extensions βλεφαρίδων;

  • Το One by One είναι η κλασσική μέθοδος τοποθέτησης extensions βλεφαρίδων, γνωστή και ως Lash to Lash ή Τρίχα Τρίχα. Είναι η πρώτη μέθοδος ημιμόνιμης επιμήκυνσης βλεφαρίδων που εφαρμόστηκε ποτέ.
  • Η διαδικασία που ακολουθούμε στο One by One είναι να συγκολλούμε μία τεχνητή τρίχα από μετάξι επάνω σε κάθε μία φυσική υγιή τρίχα του βλεφάρου. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε και με βάση το πόσες υγιείς φυσικές βλεφαρίδες έχουμε στη διάθεσή μας, μπορούμε να τοποθετήσουμε από 40 έως 150 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι!
  • Το αποτέλεσμα που έχουμε είναι εντυπωσιακό: όμορφες, πυκνές, ελαφριές, μακριές βλεφαρίδες που ταυτόχρονα μοιάζουν φυσικές γιατί προσαρμόζονται απολύτως στο μέγεθος του ματιού!
  • Η καλύτερη επιλογή για γυναίκες που έχουν λίγες ή λεπτές βλεφαρίδες και θέλουν να τολμήσουν με extensions τόσο, όσο! Η τεχνική Τρίχα Τρίχα προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα και στις γυναίκες που έχουν πολλές βλεφαρίδες αλλά θέλουν να τις κάνουν να φαίνονται μακρύτερες.

  Τι περιλαμβάνει το Σεμινάριο One by ONE

  Η πρακτική καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Από τις 7 ώρες που διαρκεί το σεμινάριο η θεωρητική εκπαίδευση θα ολοκληρωθεί μέσα στις πρώτες 2,5 ώρες περίπου. Στη συνέχεια, θα επιβλέπουμε την πρακτική σου στα μάτια του μοντέλου σου μέχρι να ολοκληρώσεις με επιτυχία την τεχνική One by One και να γνωρίσεις και όλες τις επιμέρους σχετικές τεχνικές.

  ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ

  Θα σου διδάξουμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για να ξεκινήσεις να παρέχεις στις πελάτισσές σου την υπηρεσία τοποθέτησης extensions βλεφαρίδων με την κλασσική τεχνική One by One:

  • Ιστορία και γενική ανάπτυξη των extensions παγκόσμια
  • Κύκλος ανάπτυξης των βλεφαρίδων
  • Προετοιμασία πελάτισσας
  • Αναφορά σε αντενδείξεις τοποθέτησης (ιατρικές και μη)
  • Αλλεργίες, προφυλάξεις και προστασία - επίδειξη patch test (τεστ αλλεργίας)
  • Αξιολόγηση πελάτισσας
  • Σωστή διάταξη, απόλυτη συμμετρία βλεφαρίδων
  • Αποστείρωση και απολύμανση εργαλείων
  • Management & Marketing της παρεχόμενης υπηρεσίας τοποθέτησης extensions βλεφαρίδων
  • Τιμολογιακή πολιτική
  • Αναγνώριση πιθανών πελατισσών
  • Είδη βλεφαρίδων – διάταξη βλεφαρίδων – γωνίες
  • Μεγέθη και τεχνικές ανάλογα με τα μάτια της πελάτισσας για τέλειο αποτέλεσμα
  • Πώς επιλέγουμε τα διαφορετικά μήκη βλεφαρίδων ανάλογα με το συγκεκριμένο μάτι. ​Θα σου διδάξουμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για να ξεκινήσεις να παρέχεις στις πελάτισσές σου την υπηρεσία τοποθέτησης extensions βλεφαρίδων με την κλασσική τεχνική One by One: 

   

  ΠΡΑΚΤΙΚΑ

  Η τεχνική One by One χρειάζεται απόλυτη ακρίβεια και μεγάλη συγκέντρωση γιατί οι συγκολλήσεις των extensions γίνονται σε απόσταση μόλις 0,5 χιλιοστό από το δέρμα του βλεφάρου.

  Στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους μας και με τα εξειδικευμένα εργαλεία, αξεσουάρ και υλικά της σειράς προϊόντων Elisabeth Lashes θα σου δείξουμε με τον πιο αποδοτικό τρόπο πώς να εφαρμόζεις τις ιδιαίτερες τεχνικές τοποθέτησης one by one. Έτσι θα είσαι σε θέση να εφαρμόσεις την τεχνική One by One με τον ενδεδειγμένο τρόπο σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση:

  • για μακριές βλεφαρίδες
  • για πυκνές βλεφαρίδες
  • για να «ανεβάσεις» ή για να «μεγαλώσεις» το μάτι
  • για μεγάλες ηλικίες και σε πολύ αδύναμες βλεφαρίδες

  Ακόμα, σε αυτό το σεμινάριο:

  • Θα σου δείξουμε πως γίνεται η αφαίρεση των extensions με ειδικό αφαιρετικό σχεδιασμένο ειδικά για την αφαίρεση τους.
  • Θα σου εξηγήσουμε τον τρόπο που γίνεται η μηνιαία συντήρηση των extensions.

  ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  • Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης τοποθέτησης extensions με τη μέθοδο Οne by One στην Elisabeth Lashes, έχεις ξεκινήσει μια υπέροχη καριέρα που έχει να σου προσφέρει πάρα πολλές δυνατές και όμορφες εμπειρίες!

  • Και φυσικά, θα έχεις όλη την καθημερινή υποστήριξη που δίνουμε σε όσες τεχνίτριες βλεφαρίδων έχουν πιστοποιηθεί από οποιοδήποτε δικό μας σεμινάριο (μέχρι και 12 μήνες δωρεάν υποστήριξη!).
  • Δες περισσότερα για το Beginners Support (την πολύτιμη υποστήριξη που θα έχεις κι εσύ δωρεάν από την Elisabeth Lashes) στη σελίδα του σεμιναρίου American Volume όπου μπορείς να μάθεις μαζί, εκτός από την τεχνική One by One, και δύο ακόμη τεχνικές extensions βλεφαρίδων σε τιμή προσφοράς!
  one by one

  Ενδιαφέρομαι για το Σεμινάριο
  One by ONE

  Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και το πεδίο για συγκεκριμένη Ημερομηννία ή Λίστα Αναμονής.

  Seminar Dates
  Ονοματεπώνυμο

  Μπορείς να ενημερωθείς και τηλεφωνικά στο 6988441337 (για τα σεμινάρια που γίνονται στον χώρο της Σχολής Elisabeth Lashes στην Αθήνα (Πεύκη). 

  Οι εντυπώσεις σας για το Σεμινάριο One by ONE

  Client Impressions

  "Είναι σημαντικό να υπάρχει πιστοποίηση από την Elisabeth Lashes, γιατί αυτό σημαίνει γνώση περισσότερων μυστικών για σωστότερη εφαρμογή των extensions. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι 10 χρόνια εφαρμόζει extension βλεφαρίδων στην Ελλάδα." – Αντωνία Τσελέντη

  Client Impressions

  "Μαθαίνω πώς να αντιμετωπίσω οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί στην πράξη." – Ρένα Βασαμίδη

  Client Impressions

  Σεμινάριο για βλεφαρίδες με την μοναδική τεχνική one by one για άκρως φυσικό αποτέλεσμα!!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Έλλη Τσανταρλιώτη (Elisabeth Lashes Extensions Βλεφαρίδων) και την ομάδα της!!!! – Salon_Princess_Frosoula

  Θέλω να μάθω κι εγώ extensions One by One
  στην Elisabeth Lashes

  ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ