Skip to main content

Volume
3D-XD

Αν γνωρίζεις ήδη την τεχνική One by One και
θέλεις να μάθεις και την τεχνική Volume, με αυτό το
σεμινάριο θα ωφεληθείς από την κορυφαία εκπαιδευτική και
επαγγελματική εμπειρία της Elisabeth Lashes. Μάθε από την εμπειρότερη
Extensionist και εκπαιδεύτρια βλεφαρίδων στην Ελλάδα να δημιουργείς και να
τοποθετείς δικά σου τουφάκια για βλεφαρίδες τόσο επιβλητικές όσο και αέρινες.

Advanced EYELASH EXTENSIONIST

Σεμινάριο Volume 3D-XD

Δες γιατί το θέλεις από την Elisabeth Lashes!

1.

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ VOLUME EXTENSIONS ΣΤΗΝ ELISABETH LASHES

Η Έλλη Τσανταρλιώτη, η ιδρύτρια της Elisabeth Lashes, είναι αυτή που έφερε για πρώτη φορά τα extensions βλεφαρίδων στην Ελλάδα (2008).

Επωφελήσου από:

 • Την 10χρονη εμπειρία μας στην τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων
 • Την 8χρονη εμπειρία μας σε σεμινάρια extensions βλεφαρίδων.
 • Τη συνεχή επαφή που θα έχεις με την Πιστοποιημένη και πολύ έμπειρη Εκπαιδεύτρια (οι εκπαιδευόμενες δεν υπερβαίνουν ποτέ τις 5 σε κάθε τμήμα)
 • Tην εμπειρία της Έλλης Τσανταρλιώτη ως Διεθνούς Εκπαιδεύτριας (International Lash Trainer) και ως Κριτού σε Διεθνείς Διαγωνισμούς Extensions Βλεφαρίδων
 • Τη σταθερή δωρεάν βοήθεια με όλα τα μέσα που θα έχεις και μετά το σεμινάριο σε οτιδήποτε τυχόν σε προβληματίσει.

2.

ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ EXTENSIONS ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ

Η Έλλη Τσανταρλιώτη δημιούργησε τα προϊόντα Elisabeth Lashes και τη σειρά Volume για να λύσει προβλήματα πάνω στην τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων που καμμία άλλη σειρά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε όλες τις κρίσιμες λεπτομέρειες οι οποίες καθορίζουν την απόδοση της τεχνίτριας και την ικανοποίηση της πελάτισσας:

 • Extensions ειδικά φτιαγμένα για τα μάτια των Ελληνίδων (καμπυλότητες, μήκη, πάχη, αντιαλλεργικό υλικό, φυσική στιλπνότητα)
 • Volume eyelash  extensions τελευταίας τεχνολογίας, εξαιρετικά λεπτά και ελαφριά.
 • Κόλλες ειδικά φτιαγμένες για να λειτουργούν αποτελεσματικά και αξιόπιστα στις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας και που δεν ενοχλούν τα μάτια
 • της πελάτισσας.
 • Ειδικά εργαλεία και αξεσουάρ που συμβάλλουν στο ιδανικό αποτέλεσμα.
 • Στην Elisabeth Lashes θα δουλέψεις μόνο με προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις κάθε επαγγελματική σου επιθυμία! Δεν θα σε προδώσουν ποτέ!

3.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΖΗΤΟΥΝ VOLUME EXTENSIONS ΣΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ

Η τεχνική Volume 3D-XD αγαπήθηκε τόσο γρήγορα που πλέον εκατομμύρια γυναίκες την εμπιστεύονται. Το Volume 3D-XD αποτελεί την καλύτερη επιλογή:

 • Για γυναίκες με πολύ αραιές βλεφαρίδες
 • Για γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένταση στο βλέμμα τους!

Ανάλογα με τον όγκο που θέλει να δώσει στα μάτια της, κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει πώς θα είναι οι βλεφαρίδες της παίζοντας με:

 • το μήκος
 • το πάχος
 • το γύρισμα
 • ακόμη και το χρώμα των extensions που επιθυμεί!

Για μία τεχνίτρια extensions, με τόσες επιλογές ακόμη και οι δύσκολες περιπτώσεις, γίνονται εύκολες!

Το πιο εντυπωσιακό όμως όλων είναι ότι η πελάτισσα δεν αισθάνεται καθόλου βάρος! Φαντάσου ότι ένα 3D τουφάκι ζυγίζει λιγότερο από μία τεχνητή τρίχα που χρησιμοποιούμε στο One by One. Και η συνολική ποσότητα της κόλλας είναι σημαντικά λιγότερη!

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EXTENSIONS
Μάθε επαγγελματικά την τεχνική Volume

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΤΙΜΗ

 350€ Διά Ζώσης / 350€ Online
(περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

  Τι ρωτάτε συνήθως

  Οι πιο συχνές απορίες σας για το Σεμινάριο Volume 3D-XD

  Τι προσόντα πρέπει να έχω για να μπορώ να συμμετέχω στο σεμινάριο Volume 3D-XD της Elisabeth Lashes;

  Το σεμινάριο Volume 3D-XD θα μπορείς να το πάρεις μόνο αν γνωρίζεις την τεχνική One by One.

  Τι υλικά δουλεύουμε στο σεμινάριο Volume;

  Χρησιμοποιούμε βλεφαρίδες 0,07 ή με 0,06  χιλιοστών (mink).

  Για τo τουφάκι volume μέχρι πόσα D δείχνετε;

  Τo XD volume είναι μέχρι 7 D.

  Πρέπει να έχω μαζί μου μοντέλο;

  Πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μοντέλο. Έχε υπ'όψη σου ότι: Στο συγκεκριμένο σεμινάριο η πρακτική είναι πολύ περισσότερη απ' ό,τι στο σεμινάριο One by One. Αν το μοντέλο σου φοράει φακούς επαφής, ας έχει μαζί της και κουτάκι αφαίρεσης των φακών.

  Αν δεν μπορείς να βρεις κάποια γνωστή σου για να της τοποθετήσεις τα extensions ζήτησέ μας αρκετές μέρες πριν το σεμινάριο να προσπαθήσουμε να σου βρούμε εμείς μοντέλο χωρίς να σου υποσχόμαστε οτι αυτό είναι απόλυτα εφικτό λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον Covid-19.

  Τι γίνεται με την προκαταβολή σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου;

  Σε περίπτωση ακύρωσης σεμιναρίου από εσάς λόγω έκτακτης ανάγκης, η προκαταβολή σας δεν χάνεται αντιθέτως κρατείται για το επόμενο σεμινάριο που θα διοργανωθεί. Σε περίπτωση ακύρωσης από την σχολή μας, όλο το ποσό επιστρέφεται σε λογαριασμό τραπέζης που μας έχετε δώσει.

  Τι περιλαμβάνει το κιτ μου;

  Το κιτ σου περιλαμβάνει 3 κασετίνες mix σε καμπυλότητα c+d (14 σειρές βλεφαρίδων), μια κόλλα, δυο λαβίδες, 10 patch, μία Micropore, 50micro applicators, remover, primer, γυαλάκι για την κόλλα, 25 βουρτσάκια και νεσεσέρ. (30 εφαρμογές).

  Τι είναι η τεχνική Volume 3D-XD στα extensions βλεφαρίδων;

  Το Volume 3D είναι τύπος του Russian Volume (ή Hollywood Volume). Στην τεχνική Volume ΧD συγκολλούμε σε κάθε φυσική και υγιή βλεφαρίδα ένα τουφάκι από 2 (2D), 3 (3D) έως και 7 (7D) ανάλαφρες βλεφαρίδες (πολύ πιο λεπτές από αυτές που χρησιμοποιούμε στο οne by one). Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να τοποθετήσουμε έως και 600 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι δημιουργώντας μια βεντάλια από volume extensions χωρίς να προκληθεί η παραμικρή βλάβη στις φυσικές βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό! Πυκνές, μακριές απαλές και έντονες βλεφαρίδες!

  Τι θα σου δείξουμε στο σεμινάριο Volume 3D-XD

  Παίρνοντας την πιστοποίησή σου μετά την ολοκλήρωση αυτού του σεμιναρίου θα μπορείς να δημιουργείς κι εσύ στις πελάτισσές σου το σαγηνευτικό βλέμμα των Volume 3D της Elisabeth Lashes με τις έντονες, πυκνές και ταυτόχρονα ανάλαφρες βλεφαρίδες.

  ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ

  Θα σου δείξουμε πώς:

  • Να υπολογίζεις το συνολικό βάρος extensions βλεφαρίδων που πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα μάτια μιας συγκεκριμένης πελάτισσας (weight ratio).
  • Να αφαιρείς με ασφάλεια τα volume extensions.

  Χάρη στις γνώσεις και τις συμβουλές της πιο έμπειρης extensionist και εκπαιδεύτριας στην Ελλάδα (της Έλλης Τσανταρλιώτη) θα μάθεις:

  • Να ενημερώνεις τις πελάτισσες για τη σωστή συντήρηση των extensions (π.χ. για το ειδικό καθαριστικό extensions της Elisabeth Lashes).
  • Να διαχειρίζεσαι τα τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε μια πελάτισσα ενδεχομένως από μη ενδεδειγμένο χειρισμό των extensions της.
  • Να γλυτώνεις πολύτιμο χρόνο σε όλες τις φάσεις προετοιμασίας, δημιουργίας, τοποθέτησης και συντήρησης των volume extensions.

  ΠΡΑΚΤΙΚΑ

  • Θα μάθεις να φτιάχνεις μόνη σου τουφάκια extensions βλεφαρίδων (στην Elisabeth Lashes δεν θα εκπαιδευτείς με έτοιμα τουφάκια όπως σε άλλα σεμινάρια).
  • Με τα χειροποίητα τουφάκια που θα σου δείξουμε οι φυσικές βλεφαρίδες της πελάτισσας δεν θα καταστρέφονται και η πελάτισσα θα εμπιστεύεται εσένα και όχι άλλη τεχνίτρια που έχει "μάθει" την τεχνική volume μόνο με έτοιμες βεντάλιες από το εμπόριο.
  • Θα μάθεις να φτιάχνεις επιτόπου – με ειδική τεχνική – πλούσια τουφάκια χρησιμοποιώντας ανάλαφρα extensions από αντιαλλεργικό συνθετικό μινκ και να τα συγκολλάς με λεπτές και ακριβείς κινήσεις σε μία φυσική τρίχα κάθε φορά και σε απόσταση 0,5 χιλιοστό από το δέρμα του βλεφάρου.
  • Με αυτή την ιδιαίτερη τεχνική volume που θα μάθεις στην Elisabeth Lashes οι βλεφαρίδες θα διατηρούν τον όγκο τους μέχρι την επόμενη συντήρηση, ακόμα και καθώς θα πέφτουν οι φυσικές βλεφαρίδες.

  ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  • Μετά και την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης της τοποθέτησης extensions με τη μέθοδο Volume 3D στην Elisabeth Lashes είσαι πλέον άρτια και πλήρως πιστοποιημένη lash extensionist.
  • Γνωρίζεις όλες εκείνες τις τεχνικές που εφαρμόζονται στα πιο σύγχρονα ινστιτούτα ομορφιάς παγκοσμίως και μπορείς να αντεπεξέλθεις σε όλες τις προκλήσεις!
  • Οι πελάτισσές σου σίγουρα θα μιλάνε για τη δουλειά σου με τα καλύτερα λόγια. Υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για τη δουλειά σου από αυτό; Σίγουρα όχι!!!
  Σεμινάριο Volume 3D-XD από την Elisabeth Lashes

  Ενδιαφέρομαι για το Σεμινάριο
  Volume 3D-XD

  Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και το πεδίο για συγκεκριμένη Ημερομηννία ή Λίστα Αναμονής.

  Seminar Dates
  Ονοματεπώνυμο

  Μπορείς να ενημερωθείς και τηλεφωνικά στο 6988441337 (για τα σεμινάρια που γίνονται στον χώρο της Σχολής Elisabeth Lashes στην Αθήνα (Πεύκη). 

  Οι εντυπώσεις σας για το Σεμινάριο
  Volume 3D-XD

  Client Impressions

  "Έχω την υποστήριξη της Έλλης Τσανταρλιώτη στη δουλειά μου. Όλα ξεκινάνε από τον άνθρωπο με την ευρεία έννοια." – Αμαλία Αθανασιάδη 

  Client Impressions

  Στην αρχή αυτής της διαδρομής, υπάρχει μια αμφιβολία, ίσως και απογοήτευση μερικές φορές... χρειάζεται όμως πολλή υπομονή, εξάσκηση και στο τέλος... νιώθεις πραγματικά πολύ τυχερός που επέλεξες να κανεις την εκπαίδευση σου στο @elisabethlashes. Παίρνεις τα καλύτερα σχόλια από τον κόσμο που την έχει “πατήσει” στο παρελθόν για την ποιότητα, την τεχνική και φυσικά για το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε παρα πολύ @elisabethlashes για την άριστη εκπαίδευση και για την ευκαιρία να χαράξουμε την δικη μας πορεία. We love @elisabethlashes ??❤️ – katerina.dh

  Client Impressions

  Μα πόσο περήφανη νιώθω που εκπαιδεύτηκα από εσάς!!! Μπράβο !!! Vassia Kazi

  "Όταν μαθαίνεις δίπλα στους καλύτερους, η κατάρτισή σου είναι άρτια και οι γνώσεις σου επαρκείς!" – Μάγδα Κόντη

  Θέλω να μάθω κι εγώ Volume 3D-XD
  στην Elisabeth Lashes

  ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ