Skip to main content
phone

Ώρες Καταστημάτων

bike

Για Παραγγελίες άνω των 99€

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

sheel

Από την Έλλη Τσανταρλιώτη

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Lash Filler Kit ‒ InLei®

SKU:
LF-KIT-I

Lash Lift Filler Kit με τον Επαναστατικό Ορό Filler 3 που θρέφει, αναδομεί και αποδεδειγμένα επιστημονικά πυκνώνει τις φυσικές βλεφαρίδες!

Τελική τιμή με Φ.Π.Α.

175,00 €
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Lash Lift Filler Kit παράγεται στην Ιταλία, στα υψηλής τεχνολογίας εργαστήρια της InLei®.  Η θεραπεία Lash Filler δίνει στις φυσικές βλεφαρίδες απαλή και φυσική καμπυλότητα, μεταξένια υφή ενώ ταυτόχρονα τρέφει και ενισχύει τη δομή τους. Είναι το μοναδικό στον κόσμο προϊόν που έχει δοκιμαστεί κλινικά και έχει αποδειχθεί μετρήσιμα ό,τι αυξάνει το πάχος της τρίχας κατά μέσο όρο 24% σε μόλις τρεις συνεδρίες.

Το Lash Filler 3 της InLei® είναι ένας επαναστατικός ορός, που όχι μόνο αυξάνει το πάχος των βλεφαρίδων που έχουν ήδη αναπτυχθεί, αλλά ταυτόχρονα διεγείρει τη ρίζα τους με αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό της κερατίνης.

Διάρκεια Θεραπείας: Η θεραπεία σχεδιάστηκε για να προστατεύει, να ενισχύει, να βελτιώνει και να ομορφαίνει τις φυσικές βλεφαρίδες και τα φρύδια. Η εφαρμογή είναι απλή και ασφαλής και η συνολική θεραπεία διαρκεί περίπου 45 λεπτά.

Χάρη στα ειδικά ρολλάκια σιλικόνης της InLei®, μπορείτε να διαμορφώσετε το βλέμμα που επιθυμείτε με κάθε λεπτομέρεια γιατί σας προσφέρει 2 διαφορετικές καμπυλότηττες (φυσική και έντονη) και 4 διαφορετικά μεγέθη.

Αριθμός Θεραπειών: Τα προϊόντα του Κit αρκούν για 25 έως 30 θεραπείες, με εξαίρεση την κόλλα η οποία καλύπτει έως περίπου 10 θεραπείες. Εμπιστευτείτε τη μοναδική τεχνολογία στον κόσμο που εγγυάται τα αποτελέσματα της αύξησης του πάχους, της βελτίωσης της καμπυλότητας, αλλά και της υγιούς δομής των τριχών των βλεφαρίδων και των φρυδιών.

Συσκευασία: Το Lash Lift Filler Kit περιλαμβάνει:
⦁ InLei® FORM 1 –  Gel Περμανάντ  
⦁ InLei® FIX 2 – Σταθεροποιητική Λοσιόν 
⦁ InLei® FILLER 3 - Ορός με Σύμπλεγμα Βιταμινών Θρέψης
⦁ InLei® FIXING GEL – Κόλλα Βλεφαρίδων
⦁ InLei® Βαφή Φρυδιων - Shiny Black
⦁ InLei® Developer Cream 1,5% 5Vol.
⦁ InLei® Bigodini TOTAL - 8 ζεύγη ρολάκια σιλικόνης
⦁ InLei® HELPER – εργαλείο «χτένα»
⦁ InLei® Ειδικό Πινέλο Picasso
⦁ InLei® Μπωλ Ανάμειξης Solo
⦁ InLei® Μεταλλικό Εργαλείο Lash Filler 
⦁ Οδηγίες Χρήσης μεταφρασμένες και στα Ελληνικά
 
Καταλληλότητα: Για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας
 

Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος

Χρήση:
 
 1. Αξιολογούμε τα μάτια και τις βλεφαρίδες της πελάτισσας και επιλέγουμε το κατάλληλο ρολλάκι σιλικόνης (μέγεθος - καμπυλότητα). Για να είναι αποτελεσματική η θεραπεία, τα μάτια πρέπει να είναι υγιή (χωρίς ερεθισμό του οφθαλμού ή του βλεφάρου) και να έχει αφαιρεθεί το μακιγιάζ.
 2. Καθαρίζουμε την περιοχή των ματιών με Στη συνέχεια καθαρίζουμε τις βλεφαρίδες και το περίγραμμα των ματιών με το Αλατούχο Διάλυμα InLei® (InLei® SALINE PRETREATMENT).
 3. Με τη βοήθεια ενός eye pad, απομονώνουμε τις κάτω βλεφαρίδες και ταυτόχρονα προστατεύουμε το δέρμα της κάτω περιοχής του ματιού.
 4. Με το FIXING GEL της InLei® τοποθετούμε τα ρολλάκια σιλικόνης στο πάνω βλέφαρο (με τα μάτια κλειστά) και στα δύο μάτια. Για να είσαι σίγουρη ότι έχεις επιλέξει τη σωστή καμπυλότητα, θα πρέπει οι βλεφαρίδες της πελάτισσας να υπερβαίνουν το ήμισυ από το ρολάκι σιλικόνης. Τα ρολάκια σιλικόνης της InLei® με την ένδειξη "1" δίνουν ως αποτέλεσμα μια πιο φυσική καμπυλότητα, καθώς απλά ανυψώνουν άμεσα τις βλεφαρίδες από τη ρίζα. Τα ρολάκια σιλικόνης της InLei® χωρίς την ένδειξη "1" δίνουν μεγαλύτερη καμπυλότητα, καθώς λειτουργούν περισσότερο από τη μέση των βλεφαρίδων μέχρι την άκρη τους.
 5. Οι βλεφαρίδες ανυψώνονται και κολλώνται στο ρολάκι σιλικόνης με τη βοήθεια του InLei® FIXING GEL στην επιθυμητή θέση. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε, μπορούμε να τοποθετήσουμε τις βλεφαρίδες περισσότερο προς το εξωτερικό άκρο του ματιού ή πιο κάθετα.
 6. Εφαρμόζουμε το gel περμανάντ - FORM 1 της In Lei® σε ύψος 1,5 - 2 mm από τη ρίζα με τη βοήθεια του ειδικού πινέλου, χωρίς να εμπλέκονται τα άκρα των βλεφαρίδων. Ανάλογα με τη φύση των βλεφαρίδων: μέτρια, λεπτή ή παχιά, αφήστε τα για 6-12 λεπτά.
 7. Στην περίπτωση των πολύ δύσκαμπτων βλεφαρίδων (π.χ. αφρικανικά ή αραβικά μάτια), μετά τα πρώτα 3 λεπτά της εφαρμογής, περνάμε με εμποτισμένη μπατονέτα σε νερό στους 36,6°C. Στη συνέχεια καλύπτουμε την περιοχή των ματιών με καθαρό και στεγνό βαμβακερό ύφασμα, που παραμένει στη θέση του μέχρι το τέλος του προγραμματισμένου χρόνου. Συνήθως ο χρόνος που απαιτείται σε αυτή την ιδιαίτερη περίπτωση μπορεί να φτάσει σε 12-14 λεπτά. 
 8. Mόλις ολοκληρωθεί ο χρόνος που απαιτείται, αφαιρούμε το ύφασμα και το gel περμανάντ - FORM 1 με στεγνό βαμβάκι.
 9. Εφαρμόζουμε τη σταθεροποιητική λοσιόν - FIX 2  της InLei® ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με την προηγούμενη και αφήνουμε να δράσει για το μισό χρόνο από ό,τι χρειάστηκε για τη λοσιόν gel περμανάντ - FORM 1.
 10. Μετά τον απαραίτητο χρόνο, αφαιρούμε τη σταθεροποιητική λοσιόν - FIX 2 με στεγνό βαμβάκι.
 11. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε βαφή, θα πρέπει να γίνει σε αυτό το στάδιο, ακολουθώντας τις οδηγίες των προϊόντων βαφής.
 12. Τέλος, εφαρμόζουμε το FILLER 3 - Ορός με Σύμπλεγμα Βιταμινών Θρέψης της InLei®. Με τη βοήθεια πινέλου και με γρήγορες κινήσεις απλώνουμε το προϊόν και επανατοποθετούμε όσες βλεφαρίδες έχουν βγει από το ρολάκι σιλικόνης. Αφήνουμε το προϊόν να διεισδύσει στις βλεφαρίδες μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Με ένα υγρό βαμβάκι, αφαιρούμε τα ρολάκια σιλικόνης χωρίς να αγγίξουμε τις βλεφαρίδες. Καθαρίζουμε τη ρίζα των βλεφαρίδων από τα υπολείμματα της βαφής με βρεγμένο δίσκο ντεμακιγιάζ.

ΔΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ...

Απαλός Αφρός Καθαρισμού για τις Βλεφαρίδες, τα Φρύδια και το Πρόσωπο με Συστατικά από Εκχύλισμα Βρώμης
Αφρός Καθαρισμού Βλεφαρίδες, Φρύδια, Πρόσωπο ‒ 9 τεμ.
105,00 €

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ