Skip to main content
phone

Ώρες 09.00-17.00

bike

Για Παραγγελίες άνω των 99€

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

sheel

Από την Έλλη Τσανταρλιώτη

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Fix 2 ‒ Lash Fixing ‒ InLei®

Σταθεροποιητική Lotion Φυσικών Βλεφαρίδων

SKU:
LF2

Σταθεροποιητική Lotion της InLei® για φυσικές βλεφαρίδες. Μόνο για επαγγελματική χρήση και αποκλειστικά με το Gel γυρίσματος FORM 1 της InLei®.

€26.97
€26.97
€26.97
Members Club
Final Price
€21.00

Τελική τιμή με Φ.Π.Α.

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  Η φόρμουλα του προϊόντος σταθεροποίησης In Lei® "FIX 2" επιτρέπει το "φιξάρισμα" της καμπυλότητας των βλεφαρίδων ακολουθώντας το σχήμα από το ρολάκι που έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιήσουμε. Λειτουργεί με ασφάλεια και γρήγορα, σε συνεργασία με την πρώτη ουσία που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στις βλεφαρίδες, το "FORM 1" της InLei®.

  Προετοιμάζουμε την υφή των βλεφαρίδων για το επόμενο βήμα, χάρη στην τέλεια ισορροπημένη φόρμουλα με το σωστό ποσοστό του δραστικού συστατικού, το υπεροξείδιο του υδρογόνου και με την πολύ υψηλή ποιότητα των χρησιμοποιούμενων πρώτων υλών.

  Αυτό το σταθεροποιητικό των βλεφαρίδων έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται τέλεια στη διαδικασία LASH FILLER, εξασφαλίζοντας αξιόπιστα και σταθερά αποτελέσματα! Να χρησιμοποιείται αποκλειστικά με το "FORM 1" της InLei® .

  Αποτελεσματικότητα: Κλινικά ελεγμένη αποτελεσματικότητα σε συνεργασία με αναγνωρισμένο Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Ιταλίας.

  Αναλυτικά τους χρόνους και οδηγίες χρήσης θα βρείτε στο Χρήση και Αποθήκευση!

  Συσκευασία: Μπουκαλάκι 4 ml (έως 25 θεραπείες). Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην επιτρέπει σπατάλη της ουσίας. Το κλείσιμο του μικρού μπουκαλιού εγγυάται ότι το προϊόν είναι καλά σφραγισμένο και προστατευμένο από εξωτερικούς παράγοντες.

  Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος

  Χρήση:

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

  1. Αξιολογούμε τα μάτια και τις βλεφαρίδες της πελάτισσας και επιλέγουμε το κατάλληλο ρολάκι σιλικόνης (μέγεθος - καμπυλότητα). Για να είναι αποτελεσματική η θεραπεία, τα μάτια πρέπει να είναι υγιή (χωρίς ερεθισμό του οφθαλμού ή του βλεφάρου) και να έχει αφαιρεθεί το μακιγιάζ.
  2. Καθαρίζουμε την περιοχή των ματιών και το περίγραμμα των ματιών με το Αλατούχο Διάλυμα InLei® (InLei® SALINE PRETREATMENT).
  3. Με τη βοήθεια ενός eye pad, απομονώνουμε τις κάτω βλεφαρίδες και ταυτόχρονα προστατεύουμε το δέρμα της κάτω περιοχής του ματιού.
  4. Με το FIXING GEL της InLei® τοποθετούμε τα ρολλάκια σιλικόνης στο πάνω βλέφαρο (με τα μάτια κλειστά) και στα δύο μάτια. Για να είσαι σίγουρη ότι έχεις επιλέξει τη σωστή καμπυλότητα, θα πρέπει οι βλεφαρίδες της πελάτισσας να υπερβαίνουν το ήμισυ από το ρολάκι σιλικόνης. Τα ρολάκια σιλικόνης της InLei® με την ένδειξη "1" δίνουν ως αποτέλεσμα μια πιο φυσική καμπυλότητα, καθώς απλά ανυψώνουν άμεσα τις βλεφαρίδες από τη ρίζα. Τα ρολάκια σιλικόνης της InLei® χωρίς την ένδειξη "1" δίνουν μεγαλύτερη καμπυλότητα, καθώς λειτουργούν περισσότερο από τη μέση των βλεφαρίδων μέχρι την άκρη τους.
  5. Οι βλεφαρίδες ανυψώνονται και κολλώνται στο ρολάκι σιλικόνης με τη βοήθεια του InLei® FIXING GEL στην επιθυμητή θέση. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε, μπορούμε να τοποθετήσουμε τις βλεφαρίδες περισσότερο προς το εξωτερικό άκρο του ματιού ή πιο κάθετα.
  6. Εφαρμόζουμε το gel περμανάντ - FORM 1 της In Lei® σε ύψος 1,5 - 2 mm από τη ρίζα με τη βοήθεια του ειδικού πινέλου, χωρίς να εμπλέκονται τα άκρα των βλεφαρίδων. Ανάλογα με τη φύση των βλεφαρίδων: λεπτή(7-8 λεπτά), μέτρια(8-10 λπετά), ή παχιά(10-12 λεπτά), αφήστε τα για 6-12 λεπτά. Εάν οι φυσικές βλεφαρίδες είναι πολύ καθοδικές και εξαιρετικά σκληρές μπορείτε να αφήσετε έως και 13 λεπτά.
  7. Στην περίπτωση των πολύ δύσκαμπτων βλεφαρίδων (π.χ. αφρικανικά ή αραβικά μάτια), μετά τα πρώτα 3 λεπτά της εφαρμογής, περνάμε με εμποτισμένη μπατονέτα σε νερό στους 36,6°C. Στη συνέχεια καλύπτουμε την περιοχή των ματιών με καθαρό και στεγνό βαμβακερό ύφασμα, που παραμένει στη θέση του μέχρι το τέλος του προγραμματισμένου χρόνου. Συνήθως ο χρόνος που απαιτείται σε αυτή την ιδιαίτερη περίπτωση μπορεί να φτάσει σε 12-14 λεπτά. 
  8. Mόλις ολοκληρωθεί ο χρόνος που απαιτείται, αφαιρούμε το gel περμανάντ - FORM 1 με στεγνή μπατονέτα.
  9. Εφαρμόζουμε τη σταθεροποιητική λοσιόν - FIX 2  της InLei® ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με την προηγούμενη και αφήνουμε να δράσει για το μισό χρόνο συν 1 λεπτό από ό,τι χρειάστηκε για τη λοσιόν gel περμανάντ - FORM 1.
  10. Μετά τον απαραίτητο χρόνο, αφαιρούμε τη σταθεροποιητική λοσιόν - FIX 2 με στεγνή μπατονέτα.
  11. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε βαφή, θα πρέπει να γίνει σε αυτό το στάδιο, ακολουθώντας τις οδηγίες των προϊόντων βαφής.
  12. Τέλος, αφού έχουμε καθαρίσει με στεγνή μπατονέτα την βαφή από το ρολάκι εφαρμόζουμε το FILLER 3 - Ορός με Σύμπλεγμα Βιταμινών Θρέψης της InLei®. Με τη βοήθεια πινέλου και με γρήγορες κινήσεις απλώνουμε το προϊόν και επανατοποθετούμε όσες βλεφαρίδες έχουν βγει από το ρολάκι σιλικόνης. Αφήνουμε το προϊόν να διεισδύσει στις βλεφαρίδες μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Με μια υγρή μπατονέτα, αφαιρούμε τα ρολάκια σιλικόνης χωρίς να αγγίξουμε τις βλεφαρίδες. Καθαρίζουμε τη ρίζα των βλεφαρίδων από τα υπολείμματα της βαφής με βρεγμένο δίσκο ντεμακιγιάζ.

  ΔΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ...

  Βαφή Φρυδιών & Βλεφαρίδων ‒ InLei®
  €11.00

  ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  Hμιμόνιμη ισιωτική - ανορθωτική λοσιόν φρυδιών
  €29.90
  Members Club
  Serum για φρύδια και βλεφαρίδες
  €45.00
  Members Club