Skip to main content

Σεμινάρια ONLINE

Η International Master Trainer Έλλη Τσανταρλιώτη της Elisabeth Lashes
εκπαιδεύει και εξ αποστάσεως μέσω internet τόσο τους ήδη επαγγελματίες
ομορφιάς όσο και τους αυριανούς lash artists και brow artists. Μάθε σε ζωντανό,
ατομικό τηλεσεμινάριο τις πιο περιζήτητες τεχνικές αναβάθμισης βλεφαρίδων και φρυδιών.

Lash Lift & LASH FILLER

Σεμινάρια Βλεφαρίδων και Φρυδιών
από απόσταση; 

Η τηλεμάθηση είναι ο νέος τρόπος εκπαίδευσης!

1.

ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ

Είσαι ήδη επαγγελματίας ομορφιάς (αισθητική, κομμωτική, nail artist, τεχνίτρια βλεφαρίδων, makeup artist) και χρειάζεσαι να προσφέρεις στις πελάτισσές σου μία επιπλέον trendy τεχνική;

Πιθανότατα όμως δυσκολεύεσαι να βρεις χρόνο να έρθεις μέχρι μία καλή και αξιόπιστη Σχολή όπως η Elisabeth Lashes ή να συνδυάσεις τις δικές σου επαγγελματικές υποχρεώσεις με ένα δικό μας προγραμματισμένο ομαδικό σεμινάριο Τάξης.

Τα online σεμινάρια Elisabeth Lashes σου προσφέρουν τη δυνατότητα να πάρεις το σεμινάριο που σ' ενδιαφέρει στο σπίτι σου ή στον χώρο εργασίας σου διαδικτυακά και σε ώρες που θα κανονίσεις με την Εκπαιδεύτρια ώστε να μην έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα να το παρακολουθήσεις.

2.

ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΤΑΞΗΣ!

Η Elisabeth Lashes κάνει ΑΤΟΜΙΚΟ το κάθε online σεμινάριο. Και ενώ θα έπρεπε να χρεώνεται τουλάχιστον στη διπλή τιμή από το ομαδικό σεμινάριο τάξης σου το παρέχουμε στην ίδια τιμή (όπως τα online σεμινάρια Lash Lift & Lash Filler, Brow Lamination) ή ακόμα πιο οικονομικά (όπως το American Volume)!

3.

ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΗΛΕΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Τα online σεμινάρια από την Elisabeth Lashes δεν είναι έτοιμα βίντεο. Είναι ζωντανά μαθήματα μέσω του κινητού, του tablet ή του υπολογιστή σου.

Όσες ώρες διαρκεί το τηλεσεμινάριο η International Trainer Έλλη Τσανταρλιώτη είναι μαζί σου και απαντά σε κάθε σου απορία, εξηγώντας σου βήμα βήμα όλες τις φάσεις της τεχνικής βλεφαρίδων ή φρυδιών στην οποία εκπαιδεύεσαι.

Και πολύ σημαντικό:
Ελέγχει ζωντανά την εφαρμογή που εσύ κάνεις και σου επισημαίνει τα λάθη ή τις παραλείψεις σου μέχρι να επιτύχεις το σωστό αποτέλεσμα στο επίπεδο της επαγγελματικής πιστοποίησης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ONLINE

ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣ για την τρέχουσα Τιμή για
Online

350
(περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣ για την τρέχουσα Τιμή για
Online

125 € (περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣ για την τρέχουσα Τιμή για
Online

150 € (περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

Τι θέλεις να μάθεις για τα Online Σεμινάρια Elisabeth Lashes;

Άνοιξε την κάθε ερώτηση και δες την απάντηση.

Πώς προμηθεύομαι τα υλικά για ένα online σεμινάριο βλεφαρίδων ή φρυδιών;

Στο online σεμινάριο "American Volume" (τριπλό σεμινάριο προσφοράς με τις τεχνικές One by One, Volume και American Volume) σου στέλνουμε εμείς δωρεάν από πριν ό,τι θα χρειαστείς: κεφάλι πρακτικής, εκπαιδευτικές βλεφαρίδες και όλα τα υλικά.

Στο online σεμινάριο "Lash Lift & Lash FIller" αγοράζεις από πριν μέσω του eshop μας το κιτ που θέλεις. Δεν είναι υποχρεωτικό να προμηθευτείς σε αυτή τη φάση και τα 2 κιτ της InLei (Lash Lift kit και Lash Filler kit). Αν θέλεις, μπορείς να παραγγείλεις και να σου στείλουμε μόνο το κιτ του Lash Lift για να παρακολουθήσεις το online σεμινάριο. Και χωριστά να αγοράσεις τα προϊόντα Lash FIller που θα σου χρειαστούν για να μάθεις την τεχνική.

Το ίδιο ισχύει και το σεμινάριο "Brow Lamination & BROW BOMBER". Προαγοράζεις τα προϊόντα για την τεχνική Brow Lamination και για τη μοναδική θεραπεία θρέψης και λάμψης φρυδιών Brow Bomber.

Χρειάζομαι Μοντέλο στο online σεμινάριο;

Στο One by One και στο Volume 3D όπως και στο American Volume μπορείς να εξασκηθείς και με την κούκλα.

Τα σεμινάρια Lash Lift & Lash FIller και το Brow Lamination & Brow Bomber δεν μπορούν να γίνουν με κούκλα. Αυτά θέλουν φυσικό μοντέλο. Ακόμα και σε φάση κορωνοϊού μπορείς να έχεις μία φίλη σου ως μοντέλο παίρνοντας τις ενδεικνυόμενες προφυλάξεις.

Πώς πληρώνω για το online σεμινάριο;

Μπορείς να πληρώσεις σε τράπεζα και με e-banking. Η τιμή που αναφέρεται στη σελίδα του συγκεκριμένου σεμιναρίου για τον online τρόπο μαθήματος είναι τελική και συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλούμε τηλεφώνησε στο 6972910432.

Αν πάρω το online σεμινάριο θα μου κάνετε έκπτωση να πάρω μετά και το σεμινάριο στην τάξη;

Στα online σεμινάρια της InLei, δηλαδή για τις τεχνικές αναβάθμισης φυσικών βλεφαρίδων και φρυδιών (Brow Lamination & Brow Bomber, Lash Lift & Lash Filler) το online θα σε καλύψει πλήρως και δεν θα χρειαστεί να παρακολουθήσεις ξανά το σεμινάριο με τη φυσική σου παρουσία.

Στα σεμινάρια τεχνικών extensions (π.χ. στο τριπλό σεμινάριο προσφοράς "American Volume") αν αισθάνεσαι ότι θα αποκτήσεις μεγαλύτερη σιγουριά παρακολουθώντας το και σε τάξη, δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις όσο τιμάται το φυσικό σεμινάριο αλλά μόνο τη διαφορά. Δηλαδή, θα σου αφαιρέσουμε το κόστος του online σεμιναρίου που έχεις ήδη καταβάλει.

Μέχρι πότε μπορώ να ακυρώσω τη συμμετοχή μου στο online σεμινάριο;

Μπορείς να μας ενημερώσεις μέχρι 2 ημέρες πριν από την ημερομηνία του online σεμιναρίου. Σε περίπτωση που σου έχουμε στείλει ήδη τα υλικά, θα κανονίσουμε να πάρεις το online σεμινάριο σε μία άλλη ημερομηνία.

Τα online σεμινάρια Elisabeth Lashes σε εκπαιδεύουν αποτελεσματικά από την άνεση του σπιτιού σου μέσω διαδικτύου στις πιο εξελιγμένες τεχνικές αναβάθμιης βλεφαρίδων και φρυδιών. Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μάθεις με έναν τρόπο απλό και ολοκληρωμένο όλα όσα χρειάζεσαι για να αποδώσεις στη δουλειά σου ως μία σωστά και πλήρως καταρτισμένη τεχνίτρια βλεφαρίδων και φρυδιών. Γι' αυτό κάθε online σεμινάριο Elisabeth Lashes είναι:

 • Λεπτομερές και εις βάθος
 • Ατομικό και ζωντανό μάθημα: Αυτή είναι η κύρια διαφορά ανάμεσα σε ένα online σεμινάριο Elisabeth Lashes και στο αντίστοιχο δικό μας σεμινάριο σε τάξη. Στο δικό μας online σεμινάριο έχεις εσύ όλη την προσοχή της Εκπαιδεύτριάς σου λεπτό προς λεπτό σε όλη τη διαδικασία της τεχνικής.
 • Απόλυτα διαδραστικό: Μπορείς να ρωτάς την International Trainer Έλλη Τσανταρλιώτη για κάθε απορία σου τόσο στο θεωρητικό όσο και στο πρακτικό μέρος του σεμιναρίου.

Έτσι θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις επιτυχημένα το σεμινάριο και να πάρεις επάξια το Πιστοποιητικό Elisabeth Lashes για να αρχίσεις να κερδίζεις χρήματα μαθαίνοντας σωστά μία περιζήτητη τεχνική αναβάθμισης βλεφαρίδων ή φρυδιών.

Για να πάρεις ένα ατομικό online σεμινάριο της Elisabeth Lashes δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας επιλέγοντας το online σεμινάριο που σ' ενδιαφέρει, να εξασφαλίσεις ότι θα έχεις καλή σύνδεση στο internet (χωρίς διακοπές και με σχετικά καλή ταχύτητα) και να συνδεθείς στο link που θα σου στείλουμε την ημέρα και την ώρα που θα έχεις κανονίσει με την Εκπαιδεύτριά σου, την International Lash Master Trainer Έλλη Τσανταρλιώτη.

Μπορείς να παρακολουθήσεις το online σεμινάριο μέσω Skype ή ακόμα και μέσω Facebook Messenger.

Τι περιλαμβάνει ένα Online Σεμινάριο
Elisabeth Lashes

Τονίζουμε ότι το σεμινάριο γίνεται ατομικό με την Eκπαιδεύτρια σε όλα τα βήματα (θεωρία και πρακτική) δίπλα σου, δηλαδή δεν παρακολουθείς ένα έτοιμο βίντεο αλλά μαζί κάνετε και πρακτική.

Το μάθημα γίνεται σε ώρες και μέρες που κανονίζετε με την Εκπαιδεύτρια: 10 ώρες για το διπλό σεμινάριο και 3-5 για τα μονά σεμινάρια.

ΘΕΩΡΙΑ

Στο πρώτο μέρος, το θεωρητικό, θα διδαχθείς:

 • Επιστημονικές βάσεις της τεχνικής
 • Σχήμα ματιών ή φρυδιών
 • Μέτρα ασφαλείας και υγιεινής για εσένα και τις πελάτισσές σου
 • Προετοιμασία για την εφαρμογή της τεχνικής
 • Ανάλυση της Τεχνικής
 • Επίλυση προβλημάτων
 • Δράση και αλληλεπιδράσεις των προϊόντων
 • Απαραίτητες γνώσεις προβολής της δουλειάς σου
 • Συμβουλές Aftercare

ΠΡΑΚΤΙΚΗ

 • Στο δεύτερο μέρος του online σεμιναρίου η personal Εκπαιδεύτριά σου θα σου δείξει πώς να εφαρμόζεις την τεχνική χρησιμοποιώντας κεφάλι κούκλας ή φυσικό μοντέλο και βλεφαρίδες εκπαίδευσης (στις τεχνικές extensions).
 • Στις τεχνικές αναβάθμισης φυσικών βλεφαρίδων και φρυδιών η πρακτική γίνεται οπωσδήποτε σε φυσικό μοντέλο που θα έχεις μαζί σου.
 • Καθώς πρόκειται για ένα ατομικό, ζωντανό σεμινάριο θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις βήμα βήμα την τεχνική ή τις τεχνικές που σε ενδιαφέρουν με την άμεση καθοδήγηση της International Master Trainer Έλλης Τσανταρλιώτη.
 • Εξάλλου, θα έχεις στη διάθεσή σου τις γραπτές σημειώσεις (οδηγίες χρήσης) και το βίντεο που θα σου δώσουμε.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ELISABETH LASHES

Κάθε ένα από τα σεμινάρια online της Elisabeth Lashes προσφέρει και ένα επίπεδο πάνω και πέρα από τα συνηθισμένα της αγοράς:

Έτσι παρακολουθώντας με την άνεσή σου ένα online σεμινάριο Elisabeth Lashes ξεκινάς από την αρχή με ένα βήμα μπροστά από συναδέλφους σου που έχουν εκπαιδευτεί αλλού, μαθαίνοντας τις πιο προχωρημένες τεχνικές αναβάθμισης βλεφαρίδων και φρυδιών που θα ζητούν όλες οι πελάτισσες!

 • Επιπλέον, σου προσφέρουμε τη δυνατότητα υποστήριξης και μετά το σεμινάριο.
 • Αν χρειαστεί, η Elisabeth Lashes σου δίνει ακόμα και τη δυνατότητα να ξαναπαρακολουθήσεις το online σεμινάριο λύνοντας όλες τις απορίες και τις δυσκολίες που τυχόν έχεις στο μεταξύ συναντήσει στην εφαρμογή της τεχνικής που διδάχθηκες.
Σεμινάρια Online Elisabeth Lashes για Επαγγελματίες Βλεφαρίδων και Brow Artists

Ενδιαφέρομαι για Online Σεμινάριο

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και στο πεδίο του Μηνύματος γράψε για ποιο σεμινάριο ενδιαφέρεσαι να πάρεις online.

Seminar Dates
Ονοματεπώνυμο

Τι λέτε για τα Online Σεμινάρια Elisabeth Lashes

Client Impressions

Πήρα online το one by one και το lash lift. Η κυρία Έλλη Τσανταρλιώτη ήταν πολύ κατατοπιστική, πολύ εξυπηρετική. Σε ό,τι κι αν χρειαζόμουν ήταν εκεί. Με την καθοδήγησή της σιγά σιγά και οι δύο μαζί ένα ένα κομμάτι και λίγο λίγο το κάναμε. Και όποια απορία κι αν είχα μου την έλυνε και μπορούσα ταυτόχρονα να το κάνω κι ας ήταν μακριά μου. Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη και με το πακέτο προσφοράς γιατί με έκανε να μπορέσω να το κάνω. Και επίσης ό,τι ώρα κι αν στείλω ένα μήνυμα θα απαντήσει πάντα και θα σου πει και το σωστό και το λάθος για να βελτιωθείς. – Fourlanou Vasiliki

Client Impressions

Έκανα One by One και 3D στο ίδιο σεμινάριο (το "American Volume"). Την γνώριζα την κυρία Τσανταρλιώτη και τη δουλειά της. Όλο αυτό που εκτιμούσα και θαύμαζα τόσα χρόνια ως πελάτισσα στο Elisabeth's Point το είδα και ως εκπαιδευόμενη στο διπλό σεμινάριο online. Είμαι πολύ ευχαριστημένη για την επιλογή που έκανα για το online τελικά γιατί σε σχέση με το σεμινάριο που γίνεται στη Σχολή με φυσική παρουσία είχα τον χρόνο στο online να μοιράσω τις ώρες, να τις σπάσω σε διάφορες μέρες. Έκανα μέρα παρά μέρα από μία ώρα κι έτσι συμπληρωσα τις ώρες του σεμιναρίου. Μ' αυτόν τον τρόπο είχα τον χρόνο να ολοκληρώνω πιο άνετα την πρακτική όταν τελείωνα το μάθημα. Στη συνέχεια μου δόθηκε η δυνατότητα και πήγα και στη Σχολή μαζί με το μοντέλο μου κάναμε πρακτική και εκεί. Η κυρία Έλλη ήταν πάρα πολύ υποστηρικτική. Με βοήθησε σε κάθε απορία που είχα. Είχαμε συνεχή επικοινωνία. Είχε πάρα πολύ καλή μεταδοτικότητα. Δεν το πίστευα ότι μέσα από οθόνη, από onlinine μάθημα θα μπορούσα τόσο καλά να καταλάβω και στην πράξη τι πρέπει να κάνω. Ήταν η καλύτερη δασκάλα που θα μπορούσα να έχω.  – Μαρία Παπαδοπούλου